... všetko o BMW ...
mirec1986 napísal:zdravim pani.chcel by som vas poprosit o nazor na bmw 528i rok 1998.aky je to motor,aky je automat?a ci je dobre ho dat na lpg.a pri kupe naco si dat pozor...dakujem vam
Kwaky napísal:
Motor je to bezpochyby skvelý. 1998 už bude asi M52B28TU verzia s double vanosom, čo je nevýhoda oproti staršej M52B28 single vanos, ale ak nebude vydávať čudné zvuky tak pohoda, poprípade ho zrepasuješ, čo nie je až tak nákladné. Čo sa týka LPG, kamarát má presne 98 528i v automate, dával robiť LPG, len mu to na houby spravili, dali mu tam nejaku menšiu hadicu či čo a neťahá to na plyne tak ako by malo.. Preto veľký pozor pri montáži LPG a aj komu to dáš spraviť.
Inak sám vlastním 528i a nedal by som tam plyn ani za toho pána boha. S tým autom vieš spraviť úplne smiešnu spotrebu ( fobia HTP žerie o niečo menej ). Jazdím 90% mesto a na BC mi už 2 roky svieti 8,9 litra, v reali tak 10l. Mimo mesta pri 90 - 100 sa dostaneš aj pod 7 jak nič![]()
Takže smelo do toho
DrakulaVladimir napísal:Sorry kamosko nevie ake mesto ty jazdis ale mat spotrebu v meste na 2,8i 9litrov ? Tomu hadam sam neveris .))
depressman napísal:Ja mam 530i a kombinovana za cely rok 9,8litra jazdim tak 60/40 mesto mimo. Teraz v zime mam ale podla tankovania pekných 12.5litra
DrakulaVladimir napísal:tak tak :) ale cavo z 2,8i jazdi ciste mesto do 9 :)))