Pondelok, 27. Augusta 2012, 21:42
Nuz ako povieš, ja viem velke prd asi... Podla roku Tvojho auta mas GM prevodovku. Ked si menil olej, nebol som pri tom. Nemozem povedat , ako vyzeral povodny olej, ci bol citit spaleninou, aky a kolko oleja si tam nalial. Nikomu netlacim moje nazory, od nikoho za to nepytam peniaze, nikoho nenutim ku mne chodit, kazdy ma volny vyber. Ale nemozem nereagovat niekedy na totalne hluposti, ktore niektori clenovia rozsiruju tu a na inych forach ako audi forum, vw forum, dieselpower, mercedes, Autobazar eu atd... Proste niekedy uz mam toho normalne dost, hovorim tomu "krčmové rady pri pive"...
Tvoju prevodovku aj s novym menicom repasujeme bezne za 1680e. Plus de-montaz a olej. Majster co ma ucil robit prevodovky ma dojeb.aval za kazdu chybu mozno 6rokov a vzdy aj teraz, ked niekedy potrebujem radu, ma dodrbe ako zito, ked spravim chybu (v dobrom, aby som si zapamatal :-) ).
To co Ti povedal je totalna kravina, si jeden z mala, co odisla prevodovka po vymene oleja po takom kratkom case. Ta prevodovka co tam mas ma problem sama so sebou aj ked je nova, ze bol cierny olej nemusi byt vobec pricina. Odchadzali z ničoho-nič aj po 60.000km na novych BMW co vysli z fabriky ! Mohlo Ti odist zrazu nieco, tomu nasvedcuju ze neboli piliny a potom zrazu boli. Spravny servisak prevodoviek pokial ma prevodovka co-to za sebou meni menic automaticky. ZA TYM SI SAKRA STOJÍM !!! To akoze predtym by Ti urobil prevodovku a nechal Ti stary menic? Tak si to napisal. Menili sme strasne vela olejov v prevodovkach roznych aut. A nikdy som toto nikomu nepovedal a to teraz nemyslim, ze by som sa kvoli zarobku par eur isiel zblaznit, aby som MUSEL olej menit, len aby som zarobil. Proste si mal smolu, ber to tak a nerozsiruj vedomosti, ktore nevieš, ci su pravdive... Aj nam sa stane, ze urobime GM prevodovku a par krat za rok mame reklamaciu, dame dnu nove diely a proste z nicoho nic odidu. A co s tym mam robit, ze je to americke blato? Urobime nanovo a uz sa nevrati...
Takze toto je nazor hlupaka co nic nevie