Podobne ako hovoríš, terajší majitel ho kupoval na burze v nemecku pred dvoma týźdňami, ešte je na prepravkách (mesiac ešte platia) a sam povedal že kludne môže mať aj viac km ako je uvedené... Pri obhliadke bolo vidno, že bol striekany zadny kufor a pravy zadný blatník, to hneď aj povedal ale interier bol tip-top dokonca vyzeral ako keby zyšiel prednedávnom z linky, fungoval aj palubný PC (ani jedna dioda vypalena) čo som sa dosť čudoval na ten ročník, malo to masážne sedačky, elektrickú zadnú roletku, nič nezodraté, pekný tmavý obklad prevodovka šla ako zánovná, proste v momente sa do toho auta zahladíte! Len motor bol parádne lenivý, spojka už asi tiež čo-to má za sebou. Jediné čo nás zarazilo bol stav motoru, keď sme odšrobovali viečko oleja na tak zvnutra bola taka zvláštna usadenina, dosť mi to pripomínalo kvas na slivovicu

a keď som to zoškrabol a pomlel medzi prstami bol tam citiť piesok a mam taký pocit že aj sa tam niečo lesklo, takže môže byť v prdeli nejake ložisko...
Motor tiež kde-tu slizil ale zas podvozku sa nedá nič vytknúť, filtroval jedna radosť, žiadny hluk ani vybrácie do volantu, proste pekné auto len ten motor neviem neviem