... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

onow
Autor témy
Auto: BMW 525dA
Kraj: Žilinský

Re: AUTO mi vypovedalooooo POCAS JAZDY 525d 2001

Streda, 14. Marca 2012, 20:40

takzeeeee AUTO UZ JAZDIIIIIIIIIIIIIII a dufam ze uz bude konecne pokoj 8)
bolo v servise nic som sa vlastne nedozvedel ze vraj tam boli aj dake elektricke chyby a ze cerpadla su v poriadku ,ze to precistili a prevzdusnily a slape to,ale bolo mi povedane ze to aj nemusi zajtra nastatovat no ale ze je to spravene :!: tak dufam :thumbup:
ale ze bude treba vymenit aj snimac otacok a ze tam ide iba original od bmw neviete kolko cca stoji ??
ZAJTRA sa ozvem este

onow
Autor témy
Auto: BMW 525dA
Kraj: Žilinský

Utorok, 27. Marca 2012, 14:43

takze auto startuje a jazdi tak ako ma :arrow:
podla mna bola chyba ked boli mrazi som vobec nejazdil a ked som potreboval auto a siel som startnut tak vobec nechytilo a asi zo 3 krat som ho este skusil startnut a bez vysledku tak som pozrel pod kapotu a v hadickach bola zamrznuta nafta...aj ked pridavam aditiva...cize ked som sa ho pokusal startnut muselo natahat vzduch ktory ostal v hadickach a nedavkovalo potom dobre palivo
mne bolo povedane ze to precistily asi aj prevzdusnily a odstranily elektroncike chyby :!:
a auto slape tak som spokojny :thumbup:

Jao
Auto: BMW E39 525d
Kraj: Bratislavský

Utorok, 27. Marca 2012, 21:47

Mne to pri tých väčších mrazoch tiež občas nešlo naštartovať. Príčinou bolo to čerpadlo pod vodičom. Po otočení kľúča bolo ticho. Pobúchal som zospodu po plaste a čerpadlo sa rozhýbalo. Teraz, keď už je pololeto to čerpadlo funguje, ale je pomerne dosť hlučné, takže očakávam, že sa môže čoskoro rozlúčiť. Kupujem nové a včas ho vymením.
BMW E39 525d touring exclusive

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných