Nedavno som si kupil bmw e39 520i TOURING 1998. A problem je ze ked som chcel skusit vypnut asc. Stlacil som ho a drzal a drzal a drzal a nic. Nemalo by sa rozsvietit nieaka kontrolka? Alebo je mozne ze ta kontrolka nefunguje alebo tlacidko? Vie mi neikto pomoct ako by som to vedel vyskusat? dakujem
Tiez mam ten problem ze ked chcem vypnut ASC tak mi to jednoducho nejde .. a aj som si zvykol nato uz a ked mam pravdu povedat aj zabudol
Pokial nemáš pre BMW srdce , je to pre teba len obyčajné auto _________________ E38 728iA "Derrick" E53 X5 4.4i "Američanka" EX E53 X5 30d "Mahagoni" EX E53 X5 EX E39 525dT "VermontGreen" EX E46 320dTA 2001
Hm.. no vsak to ale mozem drzat tlacislo ako hluchy a nic. Ale ani pri otoceny kluca sa mi nerozsviety ta kontrolka. Je mozne ze kontrolka je vypalena alebo tlacidlo je pokazene?
Hm.. no vsak to ale mozem drzat tlacislo ako hluchy a nic. Ale ani pri otoceny kluca sa mi nerozsviety ta kontrolka. Je mozne ze kontrolka je vypalena alebo tlacidlo je pokazene?
no to staci stlacit nemuis to drzat...malo by sa ti to rozvietit a na budikoch by si mal mat oranzovy trojuholnik
pri zapaľovaní sa musí rozsvietiť tá kontrolka... preboha veď skús naštartovať, stlačiť to tlačidlo a poriadne vyturovať motor a musí ti hrabať jak sviň... ak ti ubere výkon a trhne s autom tak máš tlačidlo v <> a ak ti bude hrabať jak sviň tak kontrolka je v <>
Ex BMW E39 523iA 98" Cosmoschwarz Ex BMW E39 540iA 98" Kashmeerbeige ________________________________ BMW E36 318i LPG 93" Cosmoschwarz Audi S6 (C4) 4.2 Quattro
svieti ti pri startovani kontrolka abs? funguje ti abs? pokial nie, tak mas abs a asc v pecku a predchadzajuci majitel to vyriesil bravurnym sposobom a to tak, ze vybral kontrolky.. :-/ stava sa to...
Felicia "novy xicht" 1.3MPi 50kw ex BMW e36 M52 320i 110kw ex BMW e39 M57 530dA 142kw - aktual
ziadne vazne chyby neboli zapisane, vyzera ze asc je funkcne, abs tiez, avsa ani na palubke sa neda vysvietit asc ani abs, ako to tam je riesene? je tam ziarovka/ledka?
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov