... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

mmracing.sk

arachnophoby
Autor témy
Auto: BMW 523i
Kraj: Žilinský

ASC-poradte prosiiim

Utorok, 28. Júna 2011, 11:05

cavte chalani potreboval by som pomoct,jedneho pekneho dna som sa nudil tak som si otvoril kapotu na mojo BMW 523i a videl som nejaky povoleny kablik tak som ho napol a ked som sadol do auta tak mi odvtedy svieti asc a ked som ho povolil u to stale svieti neviete cim to moze byt alebo ako to dat do povodneho stavu?

Užívateľov profilový obrázok
LuCKy
Auto: BMW 530iMola

Re: ASC-poradte prosiiim

Utorok, 28. Júna 2011, 11:20

Bavil si sa s kablikom alebo s lankom? Pripadne sem hod foto toho, s cim presne si sa bavil (tykajuce sa ASC :lol: ).

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
Denne svietenie, zatial len BMW do 03/2007.
-
Obrázok
-
Obrázok

arachnophoby
Autor témy

Utorok, 28. Júna 2011, 11:35

bavil som sa s lankom vipadalo to skrtiaca vipadalo to ako ked na starych autach tym mozete rucne pridavat plyn.

arachnophoby
Autor témy

Utorok, 28. Júna 2011, 22:31

je to toiste s cim mla problemy riso 21 len s tym ze mne sa to lanko neurvalo ja ked som otvoril kapotu tak bolo volne neolo napnute tak som ho dotiahol a odvtedy my stale svieti ASC skusal som ho dat do povodneho stavu ale stale svieti jak blazen neviem co s tym je.

LuCKy

Streda, 29. Júna 2011, 08:39

To lanko napni len potial, pokial sa da bez toho aby potiahlo tiahlo na klapke (tam kde to lanko konci).
Potom este posad niekoho za volant, nech otoci klucom do poslednej polohy a ty sa v tom momente pozeraj na klapku, ci ju to lanko potiahne, pretoze pred kazdym startom si ho takto inicializuje. Ak to lanko potiahne, tak mechanizmus je OK, zrada bude niekde inde (mozno snimac polohy klapky...). Potom treba zbehnut na diagnostiku.
Pripadne dobehni na diagnostiku ku mne, pozeram ze si zo ZA kraja ako ja. Ak, tak mi napis sukromnu spravu. :wink:

LuCKy
Slovenčina pre BMW palubný počítač/navigáciu v modeloch E38, E39, E46, E53, E83. Jednotky MK3 a MK4. Na výber celkovo tri verzie pre oba typy jednotiek. Viac na našom webe www.elceka.sk/bmw-palubny-pocitac-v-slovencine
-
Obrázok
-
Obrázok

arachnophoby
Autor témy

Štvrtok, 30. Júna 2011, 08:12

diky Lucky poskual som podla tvojich raaaaad a uz to funguje ak ako ma som taky raaad diky moc este raz.

LuCKy

Piatok, 1. Júla 2011, 08:11

:wink:

LuCKy
-
Obrázok
-
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných