Streda, 14. Decembra 2011, 16:56
tak to su laboratorne podmienky...... este si mal aj vietor dobry zozadu. Pri tachometrovej 110ke co je realne nejakych 103-105kmh plynulou jazdou bez pridavania teda moze nieco take byt. Ale nech mi niekto netvrdi ze take nieco sa da jazdit dlhodobo, lebo to by musel chodit furt dolu kopcom a hore kopcom auto tlacit....
Ja ako hovorim som na 530d toho najazdil hodne a hlavne dlhe trasy ako nemecko, holandsko apd. Je sice pravda ze som tam nechodil 110, na take dlhe trasy mi to robilo do 7L, no kombinovane dlhodobo okolo 7.6, lebo nieco sa jazdilo aj v meste. Raz som dostal spotrebu az pod 6L, na nejakych 5.8L ako ty, to bola jazda cez cele rakusko podla predpisov 130kmh, lenze po vypocte realnej spotreby som zistil ze to je niekde inde asi okolo 6.5L co znamena ze som mal zle nastavene KVBR a potom som to nastavil ako malo byt. No ako hovorim, bola to plynula jazda 130kmh, ziadne prudke zrychlovania apd... , inac by som takto nejazdil....
Takze ak sa rozprava o nejakom aute za kolko jazdi, treba vychadzat z nejakej rozumnej strednej hodnoty a nie z toho, ze niekto testoval jazdu v laboratornych podmienkach a za divnych okolnosti sa mu podarila taka extremne nizka spotreba.....
Motor e39 530i neviem, lebo som taky nikdy nejazdil ale co pocuvam, je to super motor co sa tyka pomeru vykonu, objemu a spotreby. Takze urcite je to na svoju triedu dost hospodarny motor a spotreby by som sa tam vobec nebal. No ked niekto riesi rozdiely par deci hore dole, alebo je nestastny z toho, ze niekto na tom istom aute ma dlhodobu spotrebu nizsiu o tri deci, tak takym si neodporucam vobec kupovat take auto.