Ďalšia novinka....robil som si nejaký ten servis teraz menil som vzduch. filter, kab filtre, separátor oleja (bezudržbový), dával som dole sanie aj EGR ventil. Oba boli na prečistenie v ultrazvuku. Vymenil som aj tesnenia a z motorom to bolo zhruba všetko...Zaujímavé je, že od vtedy sa mi ani raz neprejavila závada zo zlým štartom

Namiesto toho sa auto začalo divne správať resp chvieť pri 1700-2000 ot najciteľnejšie na 5. stupni alebo na voľnobehu a to len v prípade chladného motora (resp. nie v prevádzkovej teplote) po zohriatí ide pekne.... taktiež reakcia na plyn je zvláštna pri studenom motore do 1500 ot nechce dajak ísť a potom v pohode....taktiež na neutrály reakcia na plyn pri studenom je taká že nechce to stúpať keď idem na to s plynom jemne a potom to zrazu vyskočí až na 2500ot.... ta reakcia za studena sa my vyskytuje už dhlšie ale to chvenie nie začalo to až teraz a pre prirovnanie... vyzerá to ako keď máte nevývažené kolesá

Dokonca dnes keď som išiel nejakých 110 a chcel som zrýchľovať tak auto chvelo a zároveň jemne dunelo....prevodovka nepodradzovala nechala to tak....podľa rýchlomera auta sa rozbehlo na 130 hneď ale bolo to divné otáčky sa len jemne kývali prv okolo 2000 potom šli už hore
Stretol sa niekto z niečim takým ?