Piatok, 31. Augusta 2012, 16:41
ja som na niecom podobnom jak ma auto nechalo daleko od domova. sice mam 525dA ale myslim ze je to to iste vtedy mi odislo dopravne cerpadlo pod sedackou sofera. vymenil som nove a zacalo robit divocinu auto nema pravidelne otacky a motor uz akoby len pretocilo zo zotrvacnosti.vsimol som si ze tlaci strasne vela bubliniek do filtra. palivovy filter mam novy a tak isto aj to cerpadlo. taktiez mi jemne sklbe motor pri kludnej jazde a niekedy ta prevodovka ani nevie co ma zaradit ked pridam plyn,po slabom zosliapnuti plynu sa nic nedeje akoby nereagovalo, a ked zoslapnem druhy krat ide ale tiez rozmysla ci ist ci nie ked mu slapne na krky auto po chvile vystreli a ide normalne, mne to za jazdy zhaslo a bolo. asi 10x som musel potocit klucom do 2 polohy asi na 10sek a potom nastartovalo normalne. streky mam taktiez menene no ked maju 100 tis. ak nehovorim vela, par ludi mi povedalo ze mam vymenit regulator tlaku paliva popripade snimac tlaku. tak to dam spravit a uvidim. mate este niekto nejaky iny napad?