... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

bmwtt.sk

ketxup
Autor témy
Auto: BMW 525D Touring E61
Kraj: Žilinský

530D slabý výkon + dymenie

Utorok, 9. Októbra 2012, 23:21

Ahojte, pozeral som, možno som prehliadol môj problém (v tom prípade sa ospravedlňujem za duplicitnú tému). V poslednej dobe auto začalo pri silnejšom pridaní plynu dymiť na čierno. Pri podradení o 2 stupne fakt extrémne zadymí. A opakovane som išiel do kopca a auto z 3ky podradilo na 2ku a jediné čo vybehli otáčky hore, dym strašný a ťah žiadny. Ďakujem za každú radu.

capino1
Auto: 525d E39

Re: 530D slabý výkon + dymenie

Streda, 10. Októbra 2012, 21:18

Určite diagnostika, priznaky vypadaju na vahu vzduchu alebo snímač plniaceho tlaku.....

Užívateľov profilový obrázok
TT-SIMIK
Auto: BMW
Kraj: Trnavský

Piatok, 12. Októbra 2012, 00:45

Alebo regulácia turba,alebo zajebkany filter,alebo hocičo iné,daj to zdiagnostikovat..)
SERVIS BMW TT-SIMIK
Obrázok
http://www.ttsimik.sk
Mám v živote dve lásky, SIMONKU a BMW
AJ MÚDRI SÚ OBČAS SPROSTÍ,AJ SPROSTÍ SÚ OBČAS MÚDRI!!!!!
https://www.instagram.com/ttsimik/

ketxup
Autor témy

Piatok, 12. Októbra 2012, 12:20

Tak auto posunuté do servisu - budúci týždeň sa bude vedieť. Včera sa nedalo o výkone hovoriť vôbec. Smrad - dnes keď som pozrel motor tak ako olejnička - niekde okolo sania tlačilo olej. Sanie menené 2 týždne s5 tak dúfam že len dali nejaké zlé tesnenia alebo nejaké hadice KO.

lionlion
Auto: E90 325d
Kraj: Košický

Nedeľa, 14. Októbra 2012, 09:41

Tyzden dozadu som menil na svojej 525d kladky pre remen prislusenstva. Pre lepsi pristup som dal dole aj hadicu co ide od EGR po vodicovej strane smerom dole k Intercooleru, ta hlinikova.

A co som si vsimol, tak o nu sa opiera vodna hadica, ktora ide s nadobky na vodu. Ta vodna je este ako taka, lebo ma chranicku, ale to sacie potrubie je sice hlinikove ale ale je tak vysuchane ze urcite by mu uz vela netrebalo aby bola dierka a tlak s turba by fucal prec.... a pluser by bol na svete

Takze odporucam si to skontrolovat kazdemu, ja som na nu dal povrchu gummenu vodnu hadicu s ineho auta, nech sa uz nesucha ten hlinik

jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 14. Októbra 2012, 15:40

chyba ti nejake tesnenie na sani, bud c2, alebo c3, popripade to mas zle dotiahnute, mimochodom nemas teraz taku dost nizku spotrebu?

Obrázok Intake manifold system-agr - BMW parts catalog
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

ketxup
Autor témy

Streda, 24. Októbra 2012, 21:46

Takže nejaké z tesnení zle sadlo - lebo ako sa umyl motor tak sa mu nechce púšťať olej. Cez víkend idem trasu okolo 7-800km, tak uvidíme či sa prejaví. Ešte sa zadrela šponovacia hlavná kladka (diel číslo 4), takže hlava v smútku. Menil to už niekto ??? Nejaké rady by sa zišli.

Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 23 neregistrovaných