... všetko o BMW ...
jararak napísal:hej, lenze v diskusii k tomu linku pisu ze to je remenica a ta e46 je 330i nie d takze tam ziadne turbo nieje, musim pozriet ci to nieje bordel ktory som oskrabal z motora, nieco popadalo na klinovy remen a nechcelo sa mi to vsetko cistit
popripade skusim dat dole viscospojku ci to bude robit aj tak
jararak napísal:musim dat dole nasavacie hadice a mrknut ci som vsetko dobre pozakladal
jararak napísal:skus 3krat hadat kto je najlblizsi v dph
ak kanalik myslis tu olejovu hadicku so srubami, natlacil som do nej nieco s hadickou, taktiez som nestartoval hned ako som to doskladal ale otocil klucom a cakal co sa bude diat, bolo pocut, ze auto sa odvzdusnuje lebo vsetky mozne cerpadla hucali a posuvalo to kade tade bubliny, prvy start bol vcelku dobry.
vcera som sa bol previest so svagrom a robilo to len obcas, zhodli sme sa natom, ze kladka to nebude, ale moze to byt zle nastaveny podtlakovi ventil na turbe a ze fuka az prilis.
jararak napísal:skus 3krat hadat kto je najlblizsi v dph
ak kanalik myslis tu olejovu hadicku so srubami, natlacil som do nej nieco s hadickou, taktiez som nestartoval hned ako som to doskladal ale otocil klucom a cakal co sa bude diat, bolo pocut, ze auto sa odvzdusnuje lebo vsetky mozne cerpadla hucali a posuvalo to kade tade bubliny, prvy start bol vcelku dobry.
vcera som sa bol previest so svagrom a robilo to len obcas, zhodli sme sa natom, ze kladka to nebude, ale moze to byt zle nastaveny podtlakovi ventil na turbe a ze fuka az prilis.
jararak napísal:mam nove vrtule, lozisko a stred, len obal ostal povodny, cize ja repas nemam, mam kompletku novu rotor
a k tomu ventilu, on je elektriky, ale je vedla turba a riadi podtlakom
najviac ma serie ze ani diag nic nehlasi