Štvrtok, 31. Mája 2007, 10:41
Chlapi, vysvetlim vam to, co vy nazyvate chrapunstvom. Bola to len moja skuska, ci by o take auto bol na slovensku zaujem, (btw. inzerat bol podany s platnostou len na 5 dni) lebo predtym som uvazoval hlavne o BMW5 benzine (kym som nevycuchal hento za taku dobru cenu.) Ja nikoho predsa nenutim, aby si auto kupil. Ale rad si necham aj ten diesel. A vsimnut si mozete, ze v poznamke je uvedene "mozna vymena za benzin (+moj doplatok)" (jazdim dost kratke trasy momentalne a ak by bol seriozna ponuka na benzinovu patku na vymenu, mozno by som do toho isiel. Cena je preto taka nadsadena, chcel som len vediet, ci by sa niekto ozval. Cena je orientacna a moze sa zjednat dole aj o niekolko desiatok tisic, aj svoj passat som ponukal cez inzerat za 250tisic a predal som ho za 200. A este k tej cene pripomeniem - auto je kupene NATO MEMBER TAX FREE, bez 19% DPH co znamena, ze ak by som ho chcel dalej predat, musel by som zaplatit spominanych 19% DPH pri dovoze na SK (nehovoriac o dalsich nakladoch spojenych s dovozom a prihlasenim).Auto som kupil z dovodu velmi dobrej ceny, mam z neho radost a toto bol teda len taky vystrel (ale nie vtip), aj tak som nepredpokladal, ze sa niekto ozve. Takze "prieskum trhu" a nie nejake chrapunstvo, alebo ine umysly. Zivim sa naozaj inou pracou ako je nejake zvlacanie aut. (na svojom poslednom aute som za rok stratil 160 tisic pri porovnani nakupnej ceny, nakladov na udrzbu a naslednom predaji o necely rok). Takze je mi luto, ked sa to niekoho dotklo. Budem rad, ak ho nikto nebude chciet. Skor by ste mali mat na inzertnych strankach strach pred podvodnikmi, ktorych je tam nadostac...