... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Re: 525tds

Sobota, 5. Júna 2010, 22:16

skúšal som to tak že som tú hadičku ktorá ide do filtra odpojil, dal koniec do fľaše, a skúšal otáčať kľúčikom do druhej polohy čiže keď žhaví, a nič, skúšal som to viac krát, a relé čerpadla/poistku kde nájdem? je to v tom poistkovom boxe na strane vodiča?

a ešte taká otázka, to čerpadlo dostáva 12voltov? lebo zajtra sa ho chystám vybrať že aspoň prečistím sitko lebo som počul že zvykne byť zasr*né, tak by som to zapojil priamo na 12voltov či funguje
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

BJS
Auto: 530d xdrive
Kraj: Košický

Nedeľa, 6. Júna 2010, 19:34

Je pri RJ. motora. Keď sa nemýlim, je to prvé relátko zprava. (Sú tam tri)
Boh miluje ateistov, pretože ho nezaťažujú blbosťami.
Ex 525tds E34 calypsorott - EX po šmerci
Ex 330xdaT E46 oxfordgreen II -EX nie je ďaleko
Ex 530daT E39 titanstriebro
535dx GT F07-Gita (ancikrist)
530d xdrive F11-Lojzička

ViktorDDD

Nedeľa, 6. Júna 2010, 22:50

diki za info, tak dneska sa mi podarilo naštartovať auto, takže napíšem malý návod na otestovanie podávacieho čerpadla keby niekto mal podobný problém, pri RJ oranžové relátko, treba vybrať relátko a prepojiť kontakty č. 30 a 87, kľúčik do polohy 2 a podávacie čerpadlo by malo tlačiť naftu
potom ako som s tým prepojením kontaktov natlačil naftu, sa mi podarilo po dlhšom točení (5-10s) naštartovať auto, potom motor bežal v pohode, skúšal som viac krát štartovať, aj po hodinke pekne naštartoval, uvidím či sa mi zajtra podarí naštartovať, čiže po cca. 10h. státia, ak nie tak skúsim vymeniť relátko
ešte malý dotaz, neviete či si vstrekovacie čerpadlo dokáže samo nasať naftu? lebo s autom som spravil asi 10km testovacej jazdy a niekoľko krát som aj štartoval a všetko vyzerá byť v poriadku, s mechanickým čerpadlom na 2,4 motoroch viem že ak je dosť nafty v nádrži tak sa dá jazdiť aj bez podávacieho čerpadla ale neviem ako to je s elektrickým čerpadlom v TDS
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

ViktorDDD

Pondelok, 14. Júna 2010, 13:56

potrebujem ďalšiu radu, zasa som auto nenaštartoval, pri relátku som prepojil kontakty drôtom, podávacie čerpadlo natlačilo naftu a potom som už naštartoval bez problémov, relátko som vymenil za druhé a robí to to isté čo predtým, proste podávacie čerpadlo sa samo nezapína, má to nejaké čidlo tlaku nafty podľa ktorého zapína podávacie čerpadlo aby natlačilo naftu? alebo podľa čoho to funguje? zatiaľ čo som zistil tak čerpadlo je funkčné a relé som vymenil takže ani tam by problém nemal byť, čo ďalej?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

djlaco
Auto: 325 tds
Kraj: Trenčiansky

Pondelok, 14. Júna 2010, 21:59

nepada ti nafta? pozri rano ci mas v tej hadicke ktora ide od filtra k vstrekovaciemu cerpadlu velku bublinu. Ak hej skontroluj prepadove hadice ci nie su popraskane pripadne ich vymen. skontroluj 4 vstrekovac ten s kablom ci netecie
BMW 325 tds touring vyrobene - Regensburg

ViktorDDD

Streda, 16. Júna 2010, 13:54

na riadiacom vstreku mi trochu presakuje nafta, prepadové hadičky sú takmer nové, a problém mám práve s tým padaním nafty, o tom viem, len niekedy naštartujem aj po 4dňoch na brnk a niekedy večer zastavím a ráno už nič, len neviem prečo sa mi samo nezapína podávacie čerpadlo, keď je funkčné a aj relátko, kde môže byť ešte problém? akože keď tam natlačím naftu tak že prepojím kontakty drôtom tak naštartujem v pohode ale keď sa človek niekde ponáhľa a kutrať 5minút pod kapotou a špiniť sa nie je celkom fajn
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 7 neregistrovaných