To Miloss: vsetko samozrejme prekontrolujem, zatial cakam na chladic... ale ak som dobre pochopil co som pocital fora, tak taku "stabilnu" rucicku maju az facelifty sa mi zda, ja este riadne sem tam spozorujem ako mi otvara termostat, rucicka trosku klesne a tak dokola... dufam ze to hlava prezila bez ujmy, ako som spominal hadice som mal makke riadne, vyzeralo to tak ze hlava "neparovala", doma to asi inac ani nezistim, ci?? ale aj tak dakujem za rady...
ked som vybral chladic, bol som dost prekvapeny kolko sajrajtu na nom bolo, a v expanzke som nasiel natrubok z hadice (priemer cca 0,5cm a dlzka take 2cm), neviem si vysvetlit co tam robil, a este sa chcem opytat ci sa da nejak bez ujmy (vytecenie freonu, alebo neviem coho vsetkeho este) vybrat ten chladic od klimy, co je pred tym na vodu (je tam aj nejaka spirala), jednoducho ked to vsetko poodpajam, aby som to vytrepal s wapkou ci tam bude nejaky problem ktory nezvladnem v garazi?? (myslim nejake specialne pripravky na odsatie atd.) este raz dakujem za kazdu radu