uz sa tolko neplaste, to bzucanie je maly ventilator ktory cirkuluje vzduch cez cidlo vnutornej teploty od klimy.
Vzduch tam nema co robit, no bohuzial si stym rady nedate, prisava to cez priruby na filterboxe paliva, nepomozu ani nove O-kruzky, je to proste debilny vyrobok, resp. je dobry dovtedy kym funguje podavacka, ta vytvara pretlak asi 0.15Bar, dovtedy vsetko ide, ked zdochne tak vstrekovacie cerpadlo nema ziadny problem natiahnut tu naftu, no pri tom podtlaku ktory sa tam vytvori, predsalen 3m hadice samospadom, zacne ten filterbox prisavat ako besny, auto v lepsom pripade len trha, pod prudkou akceleraciou vysadi uplne, v horsom pripade sa zapeni cerpadlo, poklesne interny tlak, a skape. Riesenie je budto si kupit novu podavacku, alebo prekopat ten filter na stary napr. z E30tky, alebo z Omegy B.. ja ziadnu podavacku nemam,origo filterbox som vyhodil, nafta nikam nepada, po tyzdni stania tam nieje jedina bublinka, a stovku zborim pod 8s.. s tym starym filterboxom aj na volnobehu vidno ako raz za pol minuty prejde velka bublina. Problem potom samozrejme nastane ked budete jazdit ako gadzovia, s 3L v nadrzi, v zakrute to prisaje vzduch, skape, a dovidenia.. to cerpadlo je schopne to natiahnut aj komplet samo, ale tocit minutu

na to sa tam dava balonikova pumpicka.
este sa doplnim lebo som sa pozabudol ze riesime E39, tam ta podavacka MUSI byt, je tam delena nadrz s ejektorovym precerpavanim medzi polkami, takze tam len novu.