... všetko o BMW ...
rasto524 napísal:
na mechanickom nie je........xtreme pisal ze tam ten kablik nemal.....lebo on mal mechanicke cerpadlo a ked prehadzoval motor s elektronickym tak mu chybal ten kablik cize na mechanickom nie je
tomiboj napísal:no tak som to menil zbytocne lebo som musel premenit cerpadla dal som tam mechanicke ani som nestihol vyskusat ci ta tryska funguje
xtreme napísal:mal som ho tam![]()
![]()
ja som tam mal elektronicke, potom sa prehodilo na mechanicke, ale ta tryska stale zostala.. ptom som prehodil na elektroniku znova... ten kablik tam bol, len bol odtrhnuty, tak som vymenil trysku..
tomiboj napísal:ja som to mech. cerpadlo vybral z e 34 aj s tou tryskou ale vykon sa mi zda ze sa nezmenil tak neviem lenze odkedy tam mam tu trysku nefunguje mi otackomer a uz mi nesvieti ta kontrolka vstreku co mi predtym svietila len sa mi zda ze tam bol nejaky skrat a preto uz nesvieti a uz ani otacky mi neukazuje potom som skusal prehodit spat el.cerpadlo ale na to mi ani nezakasle fakt neviem co je s tym skratka na mechanicke ide dost slabo aj ked som vymenil trysku a na el.nejde vobec
rasto524 napísal:
takze snimac na otackomer je pod starterom.....snimac je v bloku motora a snima otacky podla zotrvacnika kde su take vypuklinky asi 4 myslim cize s cerpadlom otacky nemaju nic spolocne.....teda aspon dufam ked ten snimac je na zotrvacniku...a ta kontrolka vstreku by ti mala svietit ked je dobry ten vstrek....tak neviem mozno ze tam mas naozaj nejaky skrat....
xtreme napísal:ta kontrolka ked svieti tak je zla.. ma len pri starte zablikat a potom nesvietit..
neviem o tom ze by bola na mechanicke cerpadlo osobitna tryska.. ja som mal tu co aj na elektronickom a islo to..
ak chces ten snimac tak mam este nahradny..
rasto524 napísal:
no mne ta kontrolka svieti len kym mi zhavi a potom ked nastartujem uz prestane svietit