... všetko o BMW ...

Moderátori: Hugino, jararak

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
paleccc
Autor témy
Auto: BMW e39 520d
Kraj: Nitriansky

520d, r.v. 2001 - grund modul oprava/vymena

Pondelok, 13. Mája 2013, 05:33

Zdravim vsetkych!

PROBLEM: Ked je moc teplo tak niekedy na prvy krat neodomkne, alebo nezavrie central dveri. Na 2. krat je to vzdy ok.

OTAZKA 1: Chcem sa opytat ci mi niekto v okoli SA, GA, NR vie vymenit relatka na grund modul na pockanie? Alebo ci mi aspon niekto nevie poslat tie relatka na dobierku.

OTAZKA 2: Popripade by som mohol kupit tu z klubu cely grund modul z inej e39, ale neviem, ci su pre vsetky typy rovnake? Bolo by to z e39 r.v. 2002, motorizaciu neviem...

Mam este jeden dotaz. Ako som uz pisal v predoslej mojej teme, nemam stupliky v tom "suflicku" kam sa pcha kabel na diagnostiku. Pisali mi chalani, ze tam idu nejake klasicke na srobovak. Tak som skusal to nejako hladat v ETK ale neviem stale ake presne tie stuple tam idu. Mozte sem niekto hodit obrazok ako vyzeraju, alebo popis, nech viem, ci su to take ako idu na tapacire, alebo nejake ine... Popripade aj kde sa daju najlahsie zohnat...
Naposledy upravil/-a paleccc v Pondelok, 13. Mája 2013, 14:40, upravené celkom 2 krát.

paleccc
Autor témy

Re: 520d, r.v. 2001 - grund modul oprava/vymena

Pondelok, 13. Mája 2013, 14:33

No zistil som, ze tu na klube viem zohnat zatial diel c. 2 na obrazku - to mi asi velmi na central dveri nepomoze, ci??? Podla popisu v ETK asi budem potrebovat diel c. 6, je tak?
Prílohy
Bez názvu.jpg

PetoK
Kraj: Žilinský

Pondelok, 13. Mája 2013, 15:47

Nie... GM je diel c.1 ... ta dvojka je lightmodul ... a vymena nie je len tak, je to programovany a kodovany diel...

Ale vseobecne, v E39 sa GM moc nekazia a na relatka netrpia... central je tam robeny inak, motorceky zamkov ovladaju dverne moduly - to su tie diely 6 a tie komunikuju z GM po zbernici. K tvojmu problemu - mozu byt vadne relatka v dvernych moduloch, ale castejsie su zle zamky, chodia tazko a neochotne.. niekedy staci namastit prevody motorcekov vnutri a je to OK... alebo biedne/zoxidovane kable dveri, hlavne v konektoroch, prechodkach do dveri.. daj to teda pozriet niekomu co sa vyzna...

paleccc
Autor témy

Pondelok, 13. Mája 2013, 17:01

Aha...no tak to som teda netusil...ja som si to tu vyhladaval na fore a cital si o tom, tak som si myslel, ze je to tak ako na e46, kde myslim kopu ludi pisalo, ze sa menia relatka na tom grund module. asi to teda dam ozaj pozriet niekomu kto vie co a ako :)

Dakujem

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 12 neregistrovaných