Sobota, 22. Októbra 2011, 13:09
hej hej už som sa rozhodol pre lepšiu značku
viečko je OK, a taký aký má byť, ten som dával úplne nový keď mi začalo tlakovať takže tým to nebude
chladič budem kupovať nový, lebo ten čo mám je už nič moc, a vymením aj expanzku za druhú, termostat vymením aj keď ten som menil minulú zimu, a keď sa neodstráni závada tak zhodíme hlavu
mne teraz po nastavení rozvodov a čerpadla štartuje aj za tepla na 2-3otáčky motora, ale neviem no, možno dám vymeniť aj tie ventily, cena sa nezdá byť nejak extra vysoká, ako to počítam tak by som to mohol mať všetko spravené do 400€ aj s tesnením čo je celkom OK a budem mať hlavu skoro komplet zrepasovanú
tlakovanie myslím tak že keď nechám auto stáť na voľnobehu hoci aj hodinu, nebude sa prehrievať, hadice budú mäkké, všetko v poriadku, keď s tým trochu pojazdím s kľudným tempom tak potom po jazde sú trochu tvrdšie ale dajú sa stlačiť a po vychladnutí tlak zmizne, ale keď tomu trochu viac naložím, napr. dlhšie stúpanie do kopca, atď. vyššie otáčky tak truchu začne liezť teplota cez stred a po jazde sú hadice tvrdé ako kameň a aj po vychladnutí sú tvrdé, keď vtedy povolím viečko tak sa vypustí tlak a vytečie trochu chladiacej kvapaliny,
keď s tým jazdím kľudne s otáčkami do 2000-2300 tak sa mi vôbec neprehrieva a ani to moc netlakuje vtedy
chladiaca kvapalina je čistá, olej je čistý
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."