... všetko o BMW ...

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
haCR
Auto: e34 525i
Kraj: Zahraničie

Re: zmenia podlozky pod pruziny spravanie auta???

Utorok, 10. Decembra 2013, 01:43

Měl bys i fotku podložky co jsi mezi tu pružinu a tlumič/uložení strčil? Jak se teď auto chová? Je to i tvrdší ? Nebo stejný a jen vyšší?

Boboo96
Autor témy
Auto: e34 528i
Kraj: Žilinský

Utorok, 10. Decembra 2013, 17:32

no tvrde je to rovnako.. lebo mam sportove pruziny.. a nezmenilo to vlastnosti nijak :)).. fotku nemam ale mozem sppravit.. podlozku som dal medzi tanier tlmica a pruzinu...
e34 Touring

haCR

Utorok, 10. Decembra 2013, 18:13

ok za fotku budu rád. Jinak co máš vzadu za sportovní pružiny.? Mě se ten zadek v zatáčkách strašně naklání a ještě k tomu je sedlej, mám origo zánovní sériový pružiny vzadu. Díky

Boboo96
Autor témy

Streda, 11. Decembra 2013, 08:58

H&R -40 by to malo byt... no a tlmice bilstein mne sa naklanalo cele auto teraz tam mam powerflex silenty vsade aj na zadnej naprave aj na zadnych stabilizatoroch a je to sice tvrdsie ale za tu jazdu to stoji :) brutálne drzi na ceste
e34 Touring

haCR

Streda, 11. Decembra 2013, 12:51

Naklánělo se ti auto a co tomu pomohlo, že už nenaklání, Ty pružiny? Nebo ty strongflexy? Mě se to hodně houpe a zadek mám sedlej..Tak nevím čím tomu pomoct. Přemýšlel jsem jestli M5 stabilizátory by nepomohly. Inak, budeš mit to foto těch podložek, případně nákres? Teď mám nabídku 5cm podložku mezi uložení a kastli s delšíma šroubama uložení, ale to mi příjde trochu moc..Tak ať vidím co je lepší řešení... Mě by stačili třeba ty 2 cm, výš, hlavně aby se to tolik nenakláňelo.. :idea:

Boboo96
Autor témy

Streda, 11. Decembra 2013, 23:17

Pružiny hmm skor tie tlmice... a este powerrflexy na stabilizatoroch aj predu aj zadu... :)
e34 Touring

Boboo96
Autor témy

Streda, 11. Decembra 2013, 23:21

Este moze byt chyba v tlmicoch... na ttch dost zavisi ci sa auto naklana alebo nie... sesttra ma vybite tlmice na passate a bojim sa ist do zakruty predpisovo... cize najprv kvalitne pruziny a tlmice a potom stabilizatory... staci aj te powerflexy silenty na stabilizatory...
e34 Touring

haCR

Streda, 18. Decembra 2013, 20:55

No tlumiče mám měsíc fungl nový, ale od Meyle, včetně uložení, chtělo by to asi prvně nový pružiny tvrdší pružiny, pokud se to nezlepší tak asi budu řešit ten stab a asi i jeho uložení do powerflexu... Přeci jen asi auto nebylo navržený na smykování a slalom, když je skoro uplně v sérii. Nějaký tipy na levný tvrdší, ale dobrý zadní pružiny bez snížení nejlíp nebo s malým snížením? Na předu mám M5 pružiny. Právě myslím že kdybych tam dal ty podložky pod pružiny, zmáčkli by se trochu a měli by být pak víc tvrdší, ale na dorazech by zase mohli lehce prasknout, říkám to správně?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 10 neregistrovaných