Nedeľa, 24. Mája 2009, 00:36
cawte chalosi,..newedel som to nikde najst tak to pisem tu,.opisem problem,stalo sa mi toto;wiezol som sa a odrazu akokeby mi dochadzal benzin,ale benzinu tam este bolo podla rucicky,tak som siel s bandaskou 5l na phm a dolial,auto nastartovalo presiel som asi 3km a zase sa to zopakovalo,myslel som ze 5litrov na dojazd asi bolo malo tak som zas siel na phm este ze to nebolo daleko a dolial,dosiel som domou asi 4km wsetko sa zdalo wpohode rano taktiez nastartoval a siel tanknut wiac phm no jak som natankoval tak mi auto uz nestartlo ani pri tahani ziadny naznak zeby chcel naskocit,...wybral som cerpadlo odskusal na baterke tak fachcilo,aj phm w nadrzi bolo 25l wymenil som palivovy filter a skusil som startnut,naskocilo aaa za 3dni bolo w pohode,sice mal som obcas dojem akokeby snim cuklo alebo wynechal ale to len na moment,..no potom idem po rovinke 120 tak odrazu zase akokeby benzin nedostawal zdochol,zastawil som startujem aaa nic len take zabublanie obcas,odtiahol som a na druhy den startol normalne presiel asi 4km a zase to iste,..co to moze byt?alebo kde mam hladat chybu?zeby cerpadlo ked je ponorene neslo netlacilo hmmm???