... všetko o BMW ...
PetiE34 napísal:pravdepodobne bolo auto zamknuté na double-lock a potom to vzdal motorček centrálu a nevie otvoriť , teraz ich nevieš odmoknúť ani ručne ani kľúčom. Treba dať dole tapacír a vybrať motorček potom to bude fungovať aspoň ručne ale bez otvorenia dverí to bude dosť problém. skús vybrať chrómovú lištu čo je medzi oknom a tapacírom, v madle a za klučkou sú ešte dve skrutky nejako odtiahnúť tapacír a vopchať ruku s klúčom a nahmatať motorček , držia ho dve skrutky
PetiE34 napísal:ja som mal podobný problém, chyba bola vo vnútri motorčeka pohon jazýčka doule-locku neviem či to bol motor alebo el.magnet bol už po smrti a preto motor otvárania nemohol fungovať hoc sa snažil. Celý motorček je zlepený ked ho otvoríš a vyberieš ten jazýček bude všetko fungovať okrem funkcie double-lock,
len to vybratie motora je také komplikované ináč som to nevedel vybrať , asi som zlý čorkár
starynovy napísal:double lock je na to aby sa to auto nedalo otvorit, teda ked potiahnes za tie cupliky na dverach, nic sa nestane, klucky detto, mozes rozbit sklo, ale auto stale itak neotvoris.. nato to je. Pokus sa vybrat tapacir dveri v zadu, a potom to uz uvidis, ide to ale blbo pretoze je tam zavrety na kraji, a urcite si vyber sedak sedacky. Mozno bude len vypadnute tiahlo klucky alebo tak.. zamok odtial nevyberies pretoze je srobovany z vonka, to vies.. motorcek je na tom zamku len nasadeny, ide dole dvoma prstami.
starynovy napísal:Ten motorcek je hore na zamku, sedi tam len tak nacvaknuty, taka cierna krabicka.. ked ho das dole, su tam tiahla, a tymi to uz manualne otvoris, ak nie tak je problem v zamku samotnom a to bude horsie.. Ale podla mna to pojde.
starynovy napísal:Ten motorcek je hore na zamku, sedi tam len tak nacvaknuty, taka cierna krabicka.. ked ho das dole, su tam tiahla, a tymi to uz manualne otvoris, ak nie tak je problem v zamku samotnom a to bude horsie.. Ale podla mna to pojde.
PetiE34 napísal:ja som mal podobný problém, chyba bola vo vnútri motorčeka pohon jazýčka doule-locku neviem či to bol motor alebo el.magnet bol už po smrti a preto motor otvárania nemohol fungovať hoc sa snažil. Celý motorček je zlepený ked ho otvoríš a vyberieš ten jazýček bude všetko fungovať okrem funkcie double-lock,
len to vybratie motora je také komplikované ináč som to nevedel vybrať , asi som zlý čorkár
starynovy napísal:Neviem co ste chceli corkovat na tom motorceku, isiel v pohode nie?Ten zamok vobec nereaguje ked prstom hybes ten jazycek ktory bol pod motorcekom?
diLucca napísal:Obavam sa, ze zamok pri zabuchnutych dverach nedas von, sroby ma zvonka. Mne sa zasekol len motorcek a potom stacilo len zatiahnut za tiahlo a bolo.