... všetko o BMW ...
BMino napísal:to su ako original ako na bmw??? teda aj so svetlami???
BA 540AZ - Ivan napísal:pokial viem tak na e34 sa xenony nerobyli, ja som si zohnal BY-xenony s Tuarega aj so šošovkou a preklapavacou mechanikou. Dal som to všetko pod original sklo takže to neruší dizajn.Svietivost sa neda porovnať. Môžem konečne povedať že vydím na cestu aj v noci, lebo originalne svetlá sú hotová katastrófa. Ale na ich obranu musím povedať 2 zásadne veci..... 1.... Pozeral si už na šošovku kolko na nej maš prachu a ten tem je, vermi.
Očisti ich a hneď budeš vydieť o 30% lepšie..... 2.... vec je doťukané sklo od kamienkou čo robí dalšich 30%. Ale xenony sú xenony
BA 540AZ - Ivan napísal:neviem aké mali označenie ale myslím že nie H7. To nieje prestavbová sada ale origoš VW. A stým BMW to nevzdavaj su to dobré autá alebo ideš do niečoho novšieho. Ja mám e34 540iA rv.94 a som sňou spokojný, mam ju porobenú podla svojich predstáv, akurát mi je už málo tych 286ps.
skaldo55 napísal:Miško,Miško,Miško ja samozrejme o xenonoch na e32 viem ale pozeral si sa do ETK keď si mysliš že perlím? Pokial viem tak na e34 neboli v ponuke!!!!!!!!! Alebo mam potom zlé ETK? Hmmm.ivko ivko tak to si zaperlil sam vies ze aj 34 mali origo xeony od HELLA ale boli neskutocne drahe
spomen si na marekovu 7 ta mala origo Hella weony a 5 a 7 maju tie iste svetla