... všetko o BMW ...

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
bnykolass
Autor témy
Auto: vela
Kraj: Bratislavský

Vymena mikrospinaca dvere kufor + oprava calunenia + vetrak

Piatok, 31. Augusta 2012, 13:16

Caute

dneska som sa konecne dokopal ku tomu aby som si zacal opravovat drobne vady na aute.
Zacal som tym ze som zhodil tapacir so soferovych dveri a chcel som sa kuknut aky mam is tkupit mikrospinac ktory mi stahuje okna ked odomknem klucom a kluc stale drzim. No ked sa kukam do dutiny dveri vdim tam len jeden a ten sa zrovna pouziva na vytahovanie.
Opravoval to uz niekto ? Kde sa nachadza ten druhy mikrospinac ?

Dalej som zhodil tapacir zo zadnych dveri lebo mi zlieza caluneine(biela koza) viete mi poradit co sa pouziva na lepenie takychto veci ?
Sdretovy vetrak (co je nad radiom) ma dolamane tie palicky na nastavovanie smeru prudu vzduchu chcel som to cele stade dostat von aby som to zalepil no ani sa mi to nepohlo vie mi niekto poradit ako to dat von ?
Ked strcim klucik do kufra a otocin nim mal by mi central otvorit cele auto ci len kufor ? Pretoze neviem ci su zle mikrospinace alebo to tak ma byt.

Dakujem
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

sklenus
Auto: e34 524tdA
Kraj: Trenčiansky

Re: Vymena mikrospinaca dvere kufor + oprava calunenia + vet

Pondelok, 3. Septembra 2012, 08:23

ahoj, s tým mikrospínačom v dverách vôbec neviem čo myslíš, vysvetli lepšie

čalúnenie som si opravoval chemoprénom, neviem či je to najvhodnejšie a koľko mi to vydrží (pol roka, rok, 5 rokov) ale za tú cenu plechovečky aspoň nachvíľu

ten stredový fukar, nie som si plne istý ale asi budeš musieť zhodiť palubku a vyšróbovať ho zvnútra, pozrem keď budem doma

a ten kufor tu už niekto riešil, na nejakom modely to tak malo byť, na inom to už bolo inak, to fakt neviem
oo=[ ][ ]=oo

Boboo96
Auto: e34 528i
Kraj: Žilinský

Utorok, 4. Septembra 2012, 08:18

mikrospinac na dvere ked drzis klucik to som o tom nepocul.... tapacire dveri zalep chemopren extrem neviem ci ti to daju lebo to volne nepredavaju... vertrak ak chces dat dole tak ako sa patri.. tak musis dat dole najprv cely stred.. zacni zadkom ked das dole plastovy kryt tak mas tam sroby cely stred daj prec a potom su zdola na ten vetrak srobky a pekne ti cely vinde.. to je asi vsetko ak tak napis spravu.. ja som tiez opravoval milion takychto malickosti na mojom... caf
e34 Touring

Daniel136
Auto: BMW E34 525TD
Kraj: Prešovský

Utorok, 4. Septembra 2012, 22:20

ja mam akurat zatvaranie okien ked zamknem a potom este raz stlačim a drzim zamykanie tak mi vytiahne okna hore...ale nejako postupne najprv spolujazdcove dopolovice a potom zacne soferove a neviem prečo je to tak...zadne nedviha lebo su tam klucky :D

bnykolass
Autor témy

Nedeľa, 9. Septembra 2012, 19:26

Ano tak isto to funguje s dialkovym ze zamknes a ked este raz stlacis a drzis tak ti to v takej cudnej postupnosti vsetko pozatvara(tak isto by to malo fungovat aj pri odomnknuti ze sa ti vestky stiahnu)
Tak isto to funguje aj ked zatvaras rucne klucom v dverach ze ked zamknes a drzis klucik v tej polohe okna ti idu hore a pri odomknuti zase dolu.
Ten kufor som si nasiel budu tam asi zle mikrospinace.

dik za rady za to calunenie skusim nieco ;)
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

Boboo96
Auto: e34 528i
Kraj: Žilinský

Nedeľa, 9. Septembra 2012, 19:55

s tym vetrakom.. ty si myslel ten vetrak co je hore na palubovke pod celnym sklom??.. lebo ak ten tak nemusis davat cely stred dole ale hore mas 2 male srobky potom to vatiahni hore a prisun ku sebe.. dufma ze som ti poradil....
e34 Touring

bnykolass
Autor témy

Utorok, 11. Septembra 2012, 09:08

Nie nie zialbohu som myslel ten nad radiom. Stiahol som si servisny manual tak podla neho to nejako urobim.
Dakujem za rady :)
E53 4.4i on
E32 730iA on
E32 740iA on
E32 pickup on
E34 540i on
E34 525i on
E34 525tdsA off

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní