... všetko o BMW ...
OgiBMW napísal:Zdravim mam problem.....viem ze mi slzi olej a dolial som ho lebo mi zasvietila kontrolka OIL SERVICE v oranžovom.....dnes som ho dolial ale svieti furt.....vie niekto kde je chyba? Pls dik
OgiBMW napísal:Ešte jedna otazocka....vie mi niekto poradit kolko litrov oleja ma ist do motora?velmo dik
OgiBMW napísal:a ked ho vymenim už to dufam svietit nebude.....a co ak bude?
xtreme napísal:inak ja mam take iste bawo ako ty.. len tvoje je o troska krajsie![]()
chcem sa spytat nemas na to nejake nahradne diely?
OgiBMW napísal:Servusmam iba vstrekovadlo tusim ci co to je a uzamykanie + rameno,cap....neviem presne v akom stave su ND lebo ked som ho kupoval tak típek mi to dal k tomu a moc som sa do toho nekukal co to presne je.....skor ma zaujímalo ako sa jazdi na E34
inak diky za cenne rady ohladom oleja,...atd...inak olejovy filter asi nekupim len tak v obchode nie?to sa musi asi objednavat lebo tam neni klasicky ako napr. vo Felicii alebo v Mazde....v E34 je velky pozdlzny....musi sa objednavat?
P.S. inak dakujem za poklonu o mojej E34 :))) posli mi foto tvojho tátoša...inak moje je na predaj....chcem sedmu