... všetko o BMW ...

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Boboo96
Autor témy
Auto: e34 528i
Kraj: Žilinský

nejde central-VYRIESENE

Sobota, 11. Januára 2014, 20:29

tak uz to postihlo aj mna..
z nicoho nic mi prestal ist central.. sem tam to blbo par dni dozadu ale teraz nejde.. odomykam otvaram ale stale nic.. zamklo mi vsetky dvere aj kufor mi odpojilo od elektriky a dvierka nadrze taktiez.. vsetky 4 cupliky idu strasne tazko.. ako keby ich tam nieco drzalo.. no ked ich otvorim vytiahnem tak potom uz idu pekne lahko.. central vobec nereaguje ani klucik ani dialkove.. diakove nemam origo.. otvorim klucikom a otvoria sa iba moje dvere.. neviete co to moze byt?? proste mi zamklo vsetko co sa da.. elektrika tam ako keby prestala ist.. pomoc prosim...
Naposledy upravil/-a Boboo96 v Nedeľa, 12. Januára 2014, 18:16, upravené celkom 1 krát.
e34 Touring

hessy

Re: nejde central ani dilakove centralu

Nedeľa, 12. Januára 2014, 11:59

Chcel som napisat skontroluj si poistku podc sedackou.. ale ked pises cupliky 34ka je nejaka citliva na to staci xe sa ti jeden cuplik zasekava uz centralu jebe a nefunguje tak ako ma. V podstste by som sa kukol aj na tu poistku ale aj na tie cupliky ci sa niekde nezasekava lebo aj to vie robit galibu...

Boboo96
Autor témy

Nedeľa, 12. Januára 2014, 12:32

lenze.. ja zamnknem.. a vsetky cupliky idu hrozne tazko.. a ked odomknem tak mi proste ani nadrz neotvori a ani kufor..
e34 Touring

maniaczv

Nedeľa, 12. Januára 2014, 12:35

mne takto blbol tiez potom uz len zamklo odomnut neslo vybral som poistku a dal novu a uz ide normalne .... cupliky som neskusal ...

hessy

Nedeľa, 12. Januára 2014, 13:04

V prvom rade skontroluj tu poistku, ak nie kukni aj na tie cupliky zhod tapac a kukni ci sa nezasekava nejaky lebo ak ti blbne co i len jeden cuplik uz jebe celemu centralu..

Boboo96
Autor témy

Nedeľa, 12. Januára 2014, 13:06

idem vyskusat tu poistku a dam vediet.. lenze vsetky su dobre.. no uvidim

edit: takze poistky som vymenil obe su to 1 a 17.. .stale nic..chova sa to ako keby tam nesla ziadna elektrika... .. jedine tento moj tak trosku cudne funguje.. skusim dat dole tapacir a spravim to :) len eraz je dost zima nemam garaz.. takze to neham asi na potom... mysliste ze bude treba zamok? ...

EDIT: nakoniec to bola poistka musel som sa este raz presvedcit.. a nasiel som aj 3 kusy pod sedackou .. ja debil ze som na to nemyslel skor :).. mohol byt pokoj uz vsetko funguje :)
e34 Touring

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní