... všetko o BMW ...

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
pedro86
Autor témy
Auto: BMW E34 525i
Kraj: Žilinský

m50b25 vanos problem

Nedeľa, 29. Apríla 2012, 18:24

zdravim pani mam takito problem ked nastartujem tak motor strasne trieska ide to od vaciek alebo vanosu zvuk podobny ked nije olej a nenatlaci hydrostely predchadzajuci majitel dal brusit vacky a ani ten olej sa mi nezda niaky riedky je.ale pred tim ako sa brusily tie vacky tak to nerobilo a nieje na nich vydno niake poskodenie.je aj mozne ze je zle nastavene casovanie vacky medzi sebou ze by boli zle natocene nemozem v programe pozriet ako to ma bit nastavene neviete niekto poradit?
ex:Skoda Favorit
ex:VW Golf 1
ex:Skoda Felicia
ex:Audi 80
ex:Fiat Croma
ex:Mazda 323
ex:Nissan Bluebird
ex:Bmw e30
ex:Skoda 105

hessy

Re: m50b25 vanos problem

Pondelok, 30. Apríla 2012, 19:59

skus troska viac definovat ,,trieska" neviem si predstavit. Viem si predstavit zvuk hydrostelov po nastartovanie ten zvuk sijacieho motora. Mozno ako vravis, po poskladani zle poskladane ci zle nstavane rozvody pripadne to skus nahrat na video a hodit na youtube

pedro86
Autor témy

Utorok, 1. Mája 2012, 07:36

no vcera sme som zhodil vyko ventilou a skumal som co to moze bit poutacal som motorom a slo to od vanosu ako sa napaja na vacku tak som ho zhodil dole rozobral lebo ked som tocil tim motorom tak ten mechanizmus co to nataca vacku tlaci prakticky olej a ten olej ako som pisal je niaky cudny niaki je sivy akoby zmiesany z vodou alebo co a nedokaze ten vanos natlacit tak to pri chode motora trieska taky rapkavy zvuk je to dost hlasite skusime vymenit ten olej a uvidime co sa zmeni len este jeden problem ako nastavit vacky nenasiel som ziadny navod v programoch niake znacky len na vyfukovej vacke su sipky a na sacej neni nic takze neviem to nastavit skusim to nahrat na youtub a hodim odkaz.nedrzi ani volnobeh ani ked zapnem kluc tak nezasvieti mazanie bude asi zasrane cidlo tlaku stoho oleja hnusneho.

darklord
Auto: stara haraburda
Kraj: Bratislavský

Utorok, 1. Mája 2012, 10:38

Na vacky potrebujes pripravok, ktorym ich zaaretujes pred demontazou vanosu ci rozvodov, bez toho je to celkom tazko :) Maju na konci taky stvorcovy profil pomocou ktoreho sa to robi, ale ked uz si to rozhodil bez zaistenia, s tym ti moc neporadim, ale isto to uz niekto niekedy riesil. Staci hladat
"Řídit diesel je něco jako bejt teplej, v dnešní době nic neobvyklého, ale pořád špatně."

hessy

Utorok, 1. Mája 2012, 12:56

pripadne skus viac toho zadat do youtube

pedro86
Autor témy

Utorok, 1. Mája 2012, 15:02

http://youtu.be/K-QgTlEs7Uw takito podobny zvuk to je otazka znie moze to bit tim olejom ze nenatlaci ten vanos a potom to takto brci?

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný