... všetko o BMW ...

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Boboo96
Autor témy
Auto: e34 528i
Kraj: Žilinský

Je možne doplnit OBC?

Utorok, 7. Augusta 2012, 12:23

tak trosku som pozmenil temu pretoze som uz prisiel na to kurenie.. chcel by som sa informovat o tom ze ci je mozne miesto obycajneho bc na hodiny a teplotu vymenit za velky plny obc ktory ma vsetko cital som volade na ceskej stranke ze to ma čip ktory komunikuje z autom a ak tam nemam predpripravu nemam to ani skusat dorabat ale chcem vediet ci tam ta predpriprava je a kde by mala byt.. lebo mam len 3 kable do konektoru..a ci by mi to fungovalo.. cital som aj ze to ma schopnost nastavit nejaky kod na startovanie auta alebo podobne halusky nasiel by si niekto cas aby sa mi povenoval?
e34 Touring

jiracing
Auto: Hrkálka
Kraj: Trnavský

Re: Je možne doplnit OBC?

Utorok, 7. Augusta 2012, 13:10

Boboo96 napísal:
tak trosku som pozmenil temu pretoze som uz prisiel na to kurenie.. chcel by som sa informovat o tom ze ci je mozne miesto obycajneho bc na hodiny a teplotu vymenit za velky plny obc ktory ma vsetko cital som volade na ceskej stranke ze to ma čip ktory komunikuje z autom a ak tam nemam predpripravu nemam to ani skusat dorabat ale chcem vediet ci tam ta predpriprava je a kde by mala byt.. lebo mam len 3 kable do konektoru..a ci by mi to fungovalo.. cital som aj ze to ma schopnost nastavit nejaky kod na startovanie auta alebo podobne halusky nasiel by si niekto cas aby sa mi povenoval?
Uz sa to tu rozoberalo.

http://fzcars.webnode.cz/products/instalace-obc4/
Ex E34 535
E32 735
E34 525i 24v vanos
A zase E34 535
A nieco nove E38 728 manual.

Boboo96
Autor témy
Auto: e34 528i

Utorok, 7. Augusta 2012, 13:23

a funguje to?
e34 Touring

pedro86
Auto: BMW E34 525i

Utorok, 7. Augusta 2012, 18:43

ale tebe to nepojde kedze nemas plne obsadeny konektor
ex:Skoda Favorit
ex:VW Golf 1
ex:Skoda Felicia
ex:Audi 80
ex:Fiat Croma
ex:Mazda 323
ex:Nissan Bluebird
ex:Bmw e30
ex:Skoda 105

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní