... všetko o BMW ...
markus525525 napísal:chalani poradte. vyvrela mi voda na aute. motor sa sam vypol. praskla mi hlava, tak som ju vymenil za druhu. vsetko nahodene, rozvody nastavene, nafta ide do vstrekovacov, ale nechce nastartovat. myslel som ze ked sam vypol motor, ze ho zablokovala riadiaca jednotka. ci to netreba dat na pocitac a odblokovat to. nemate skusenosty????? berem kazdu radu.
markus525525 napísal:bola zaistena kluka aj vacka aj cerpadlo. robil mi to jeden manik. raz mi uz menil rozvody. ale len rozvody. neviem ci nieco zle spravil. neviznam sa do toho. ale mi ukazoval ze zaaretoval kluku, cerpadlo. ci je zle nastavena vacka- neviem. a nemoze to bit zablokovane cez RJ. lebo vtedy mi sam vypol motor.
markus525525 napísal:bola zaistena kluka aj vacka aj cerpadlo. robil mi to jeden manik. raz mi uz menil rozvody. ale len rozvody. neviem ci nieco zle spravil. neviznam sa do toho. ale mi ukazoval ze zaaretoval kluku, cerpadlo. ci je zle nastavena vacka- neviem. a nemoze to bit zablokovane cez RJ. lebo vtedy mi sam vypol motor.
PetiE34 napísal:prv povolit koleso na vacke na ten stvorcek sa nasadi sablona, naspanuje sa rozvod, vsetko sa dotiahne spet jak ma byt, odistit kluku pretocit motor ,nastavit predvstrek , pretocit zase, vsetko znova skontrolovat, vacku, predvstrek atd. a musi ist a ked nie tak je problem inde
PetiE34 napísal:naposledy ked som mal dole remen ja som len prilozil uholnik aby aspon priblizne bolosom si stym hlavu tiez nelamal ja len zato som pisal ze ako byto malo byt podla manualu , a tu sablonu tiez nieje problem vyrobyt
Napr na zaistenie klukovky som pouzil vrtak a nanho som este nasunul taku trubku co pasovala a cerpadlo ties s vrtakom![]()
![]()
PetiE34 napísal:Nabuduci vykend by som mal uz konecne mat cas a dat hore moju hlavu tak skusim vypotit neaky ten navod s cim viacej fotkamy , no udim jak to dopadne