... všetko o BMW ...
Tentoraz by som vsak chcel nieco s cim sa nebudem musiet po par kilometroch znova srat. Momentalne mam tu HARDY fakt dost na sracky je uplne dotrhana, strasne mi trasie celym autom ked zoslapnem plyn pri ktorejkolvek rychlosti. Pri zaradeni do 2ky to riadne buchne a tiez riadiacov pakov mi trasie jak svina. Je to dost akutne, musim to spravit cim skor. auto potrebujem kazdy den a nechcem aby sa mi tam volaco dotrtkalo koli tejto veci este viac..Chalani prosim vas poradte mi nejaku fajnu ...Viem ze je to tazko zlucit aj kvalitu aj cenu ..aby to bolo nieco kvalitne, co vydrzi aj ked tomu autu budem davat nahubu, ale zas aj cena aby bola aka taka. Urcite ma niekto z vas skusenosti z roznimi HARDY SPOJKAMI. Hadam mi volakto bude vediet pomoct...DakujemMarek525 napísal:nazdar ja mam 525i ale 12ventil a tiež som mal problem z hardi spojku a mechanik mi poradil abz som tam dal z opla omegi z dieslovej a odtedi nemam problem
.... pozajtra uz hadam bude aj na aute. potom dam vediet ci spokojnost alebo ci to rovno napalim v hore do stromu a budem mat pokoj PepeBMW napísal:takze tu Hardy som dnes objednal. Bude od firmy Meyle a zajtra by mi mala prist![]()
.... pozajtra uz hadam bude aj na aute. potom dam vediet ci spokojnost alebo ci to rovno napalim v hore do stromu a budem mat pokoj
![]()
![]()