... všetko o BMW ...

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
F!z:k
Autor témy
Auto: E36, E32
Kraj: Bratislavský

E34 - Vola v riadeni

Nedeľa, 18. Októbra 2009, 22:16

Zdravim, chcem sa opytat ako je mozne odstranit volu v riadeni, mam E34 535i 1989. Vola je dost velka mozem aj 5cm hore dole hybat volantom a auto ide rovno :D .. Nasiel som v jednom threade ze sa na E34 da vola dotiahnut a ako sa to robi?
Preco je havran ako pisaci stol?
Obrázok
Obrázok

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Re: E34 - Vola v riadeni

Nedeľa, 18. Októbra 2009, 22:33

Toto isté trápi aj mňa, niekto vraví že prevodka riadenia je po smrti, niekto mi ochotne poradil. Citujem :

to nebude olejom.olej mas este vnutri v riadeni inak,iba v cerpadle a hadicach ne.ak si teda normalne vypustal.na e34 to je normalne.vymen tu packu od serva a tu dlhu tyc co ide na tycky riadenia..tam bude ta vola urcite..teda co som mal ja na e32kach bola vzdy v tej packe..tam je totiz taky debilny klzny spoj co sa hned vydere a dosere

Obrázok
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... _tie_rods/

kukni cislo 15

Veľká vďaka to :arrow: iste

Autor témy

Nedeľa, 18. Októbra 2009, 22:39

Uf skusim to pozret i ked neni mi to jasne moc :D a trapi to mna, a dalsiu E34 a dalsie dve E32 co poznam takze docela casta chyba :shock:
Obrázok
Obrázok

Autor témy

Pondelok, 19. Októbra 2009, 15:12

no pozeral som to a ta vola na tej pake je ale nie az taka.. tym kardanom co ide od volantu mozem otocit rukou aj o 1/3 otacky a ta paka sa kyve len minimalne.. takze je asi kaput ta prevodovka cela? :roll:
Obrázok
Obrázok

bocan111
Auto: E34-520iT+E46-318iT
Kraj: Žilinský

Utorok, 20. Októbra 2009, 21:04

nazdar, niekto nech ti hybe volantom rychlejsie za sobou hore dole asi tak 5 cm, ty hod po volantovej tyci pekne dole az ku prevodke riadeniaa chytaj vsetky spoje a klby, v ruke ucitis, kde to je ta vola, jednou rukou chyt volant tyc pred prevodkou a druhou paku z prevodky, musi reagovat na tocenie aj male volantovej tyce, ak nie je tam vola, da sa dotiahnut cervikom na vrchu prevodky, ktory je zaisteny kontramatkou...a tak chod po vsetkych capoch riadenia a pekne krasne prides na to kde je vsade vola, ak ich je viac a to aj malych, to sa vsetko nascita a je z toho vola jak fras !

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný