nazdar.. menil som svetla na aute .. a svietia mi da sa povedat naopak.. prikladam obrazky a chcem vediet.. ze ci staci vymenit sosovku alebo ako sa to vola.. myslim to do coho sa strka ziarovka.. alebo treba vymenit cele svetlo za druhe v lavo vidite ako to svieti teraz a v pravo ako chcem aby to svietilo a ako to ma svietit.. ze bude osvetlovat krajnicu viac..
to svetlo ked vyberieš by sa malo z vnútra dať nastavovať, proste pootočiť tu objimku s parabolou... sa mi zda že je to preto že ked si v UK tak aby si ich neoslňoval, pride mi to ako tvoj pripad že to je nastavene na ich cesty... skus to pozrieť možno to pomôže
JJ tak ako píšu aj ostatný. Zvnutra od motorového priestou ti stačí povoliť tie tri skrutky a pootočiť do opačného smeru (nadoraz) ako ich máš teraz. Ja osobne tam mám tri skrutky na krížový skrutkovač
skusim to pozret lebo nespominam si ako to vyzera.. zajtra vam dam vediet .. :) dakujem
edit: takze jedno svetlo mam hella a druhe bosh.. takze paraboly mi nepasuju.. a jedna parabola je inak zarezana ako druha,.. moze s tym byt problem? ..