... všetko o BMW ...

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
wayco84 e34-525i
Autor témy
Auto: BMW e34 525i vanos
Kraj: Trenčiansky

e34 predna naprava

Nedeľa, 24. Marca 2013, 12:17

Ahojte,menil som asi pred rokom a pol vsetky ramena ,tyce a capy na prednej naprave.Cez zimu mi zmrzol tlmic a robilo mi to zese capy,dost to bucha ked prejdem cez mensiu jamu.Myslite ze mam vymenit znovu vsetko alebo stacia len capy?Chcem aj tlmice vymenit pretoze ked ich tam neham znovu sa mi stane toto iste.Je dobre vymenit aj ulozenie tlmicov?Da sa zistit len optickou kontrolou ci su v poriadku?Dakujem za odpovede.

222romco
Auto: BMW E34 520i
Kraj: Trenčiansky

Re: e34 predna naprava

Sobota, 30. Marca 2013, 08:07

Akosi nerozumiem tomu, ze zmrzol mi tlmic. To sa ako prejavuje? Ak ti predok buchoce, je mozne, ze prave ulozenie tlmicov bude v tahu. Ak tam chces dat nove tlmice, tak odporucam aj s novym ulozenim a vies, ze budes mat nadlho pokoj.

KKKuba
Auto: BMW E34 M50B25
Kraj: Zahraničie

Re: e34 predna naprava

Nedeľa, 31. Marca 2013, 00:03

Když "zamrzne" tlumič tak je to jak kdyby jsi tam dal trubku, prostě to nepruží a hrozně to mlátí. Jinak nevím co řešíš, prostě vyměň co je špatný(jako že bude stopro v háji horní uložení, jestli jsi s tím jel kousek a čepy byly nový tak jim nic nemůže bejt) a je to vyřešený, ne? ;)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní