... všetko o BMW ...

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Doodoo8
Auto: e39,e34, 2,0i
Kraj: Košický

Re: E34 nestartuje

Streda, 7. Októbra 2009, 20:34

chlapi aaa kde je ta klapka?lebo mne auto startne ale po chvili zdochne uz to riesim dost dlho aaa newiem prist na problem..

Cosmo
Auto: E53
Kraj: Trenčiansky

Streda, 7. Októbra 2009, 21:02

Necem byt kur.a, aj ja sa stale ucim, ale naco si clovek kupuje E34 ked nevie kde je klapka?

Tu som ti to nakreslil na M30B30.. ak mas iny motor, hladaj podobne suciastky, nelisia sa moc..

Klapka by mala byt za vzduch filtrom, váhou vzduchu --> klapka --> sánie. To je výhoda 6klapiek. Ľahko ju nájdeš :mrgreen:

Obrázok

Ked tak tuto stranku
http://www.bmwfans.info

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 8. Októbra 2009, 22:37

Cosmo napísal:
Necem byt kur.a, aj ja sa stale ucim, ale naco si clovek kupuje E34 ked nevie kde je klapka?

vis, auta si kupuju aj taky ludia co sa im moc nerozumeju, nie je kazdy taky sikovny :wink: ved od toho sa tu pyta.. pomalicky sa naucii.. kazdy nejako zaciname.. :mrgreen:
.

Doodoo8
Auto: e39,e34, 2,0i
Kraj: Košický

Piatok, 9. Októbra 2009, 05:25

ked to slape tak to slape naco dotoho zabrdat,..no ked uz nieco hapruje tak je problem,..mam novsi motor M50 tak nejak ked sa nemylim,..to som si myslel ze je to ono,.ja len pre istotu,..generalky nerobim chlapi,..aspon pri bmw to zatial neplati jak pri fiate.. =D> ale ta klapka mi asi aj tak prd pomoze myslim..no skusim nato mrknut..

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný