... všetko o BMW ...

bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
PetiE34
Autor témy
Auto: E34 524 TD +E34+E30
Kraj: Košický

E34 interier

Piatok, 15. Júla 2011, 19:35

akurát mám rozhádzaní introš kôli el.šíbru a lichtpacketu a neviem co s ním chcelo by to neakí face-lift alebo retrofit lebo tie 20ročné tapacíra niesú v najlepšej kondícii hlavne za zadnou lavicou pod oknom je to spálené a vyťahané od slnka . Rozmýšľam prečalunit strechu, kryty stĺpikoch a tú časť za zadnou lavicou ale nechcem to dotuziť takže prijímam všetky názory nápady a myšlienky ohľadom úpravy a farby interiéru
Introš je običajná sivočierna socka
E34 525 tourig tds-ON AIR
E34 524 td-Sterlingsilber-Metalic
E34 525 tds
E34
E30
Kočky chcú BMW, seriem nanich ... mám BMX! 8998

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Re: E34 interier

Piatok, 15. Júla 2011, 20:16

Tusim v CR mal mattyx M5ku s ciernym stropom, veru to tam dat, tak take TDcko na SK nenajdeme.
A BTW nehodlas dorobit klimu, ci ti nechyba? Autak mas vyvareny, vybavu doplnas, este dat tam klimu a ked tak tempomat, neviem ci mas, a je to fakt chutovka potom.
Nur Original ist Legal.

PetiE34
Autor témy

Sobota, 16. Júla 2011, 07:54

hmm klíma mi chýba najviac lebo ostatné je len otázkou času a peňazí ale klíma je ovládaná troška zložitejšie a neviem či moje schopnosti z regulácie, automatizácie a elektroniky vystačia lebo v mojej socke je káblovačka nachystaná len na hmlovky, čerpadlo kúrenia a vzadu na lichtpaket a okrem toho ani káblik navyše

rozmýšľal som že dám všetko do čiernej ako fioro ale on má svetlé sedadlá aj koberec a to vyzerá pekne , ale čisto nad stropom som nepremíšlal
E34 525 tds
E34
E30

Milosss

Sobota, 16. Júla 2011, 09:32

Hej kablovacku tahat, to je na nervy, to by som si nevedel vobec predstavit, uzivatel 4dams mal statsie ze mal kablovacku dotiahnutu, zaujmave ze niekde to robili a niekde nie.
K tomu ciernemu stropu, je to fakt nadherne, videl som to len na obrazkoch ale uz tam to na mna vzbudzovalo dost dobry dojem, nazivo to musi byt pecka.
Ale cierny interier k tomu by mozno zanikol, kto vie, a na drhu stranu mat komplet vnutro cierne v lete bez klimy, to tiez neni vyhra.
Nur Original ist Legal.

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS
Kraj: Bratislavský

Sobota, 16. Júla 2011, 10:35

ja mám tiež sivý strop a sem tam už začína ovísať látka, ale mám doma ďalšiu stropnicu je z nej strhnutá látka ale inak je v poriadku tak možno kúpim na ňu nejakú sivú látku ale niečo ako imitáciu brúsenej kože alebo niečo podobné proste aby to aj nejak vyzeralo, videl som jedno auto čo malo strop potiahnutý takou látkou a vyzeralo to dobre
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 17. Júla 2011, 11:31

známy čalúnnik sa mi k stropu vyjadril že za rok mu to prídem otrieskať o hlavu lebo sa to začne znovu odlepovať.
1. čalúnnické lepidlá niesu také silné
2. Veľké prevýšenia stropu tz. treba veľmi napínať látku, ktorú neudrží lepidlo dlho napnutú
3. vo výrobe sa to robí vo veľkých lisom vo formách, a to ruky nikdy čalúnnika nikdy nenahradia
4. ak by bol záujem, robia to firmy cca za: 100,- eur strop, 50,- eur zadná polica.

za ľakťové opierky do kože som dal 80,- eur z toho len 10 eur bola koža

ViktorDDD

Nedeľa, 17. Júla 2011, 13:10

na jednom seate som lepil stropnicu, látka stála cca 25€, lepidlo neviem čo stálo ale bolo to lepidlo podobné napr. chemoprénu bolo to dosť riedke a nanášal som to štetcom (keď to budem robiť na svoju e34 tak vyskúšam lepidlo v spreji), a látka drží bez problémov už 2roky a aj v miestach kde trebalo tú látku dosť napnúť, a nevyzerá že by sa chcela odlepiť tak pár rokov to hádam ešte vydrží
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

4dams
Auto: e34 TDS/A & e34 538i
Kraj: Zahraničie

Nedeľa, 17. Júla 2011, 14:10

ja mam jeden strop v celkom dobrom stave, ktory sa len trochu miestami odlepuje... Ja to riesim tak ze vsetky zahyby rucne popresivam. Nevyzera to zle ked je to presivane. Len je to robota na celu zimu na dlhe vecery :D zatial mam len okolo madiel a clonitok obsite...

A ku klime... Ked som to mal cele rozobrane, tak keby som mal tahat komplet elektriku ku klime, nebolo by to az tak tazke, len treba cele auto z ktoreho je ta klima.

Potom to dopadne nejak takto:
Prílohy
DSC00426.JPG
Kompletna elektrika z E34. musel som takto riesit ked som tahal 4 kable co mi chybali koli montazi velkeho BC

sklenus
Auto: e34 524tdA

Nedeľa, 17. Júla 2011, 20:56

Ale s tou klimou sa da vyhrat ked ma clovek stale chut a cas...
Na mojej 524td e34 mam ciernu strechu (takze veru take td-cko najdete :D :D ) potiahnuta je ciernou latkou tak ako aj zvysok interieru zatial okrem sedaciek a lepil som to chemoprenom
:smile:
oo=[ ][ ]=oo

Milosss

Nedeľa, 17. Júla 2011, 21:15

Mas foto? sup sup, chceme vidiet, ten cierny strop je chutovka, aspon mne sa neskutocne paci.
Nur Original ist Legal.

PetiE34
Autor témy

Nedeľa, 17. Júla 2011, 22:55

no ked ma človek chuť jazdiť stale s rozobratým autom neje problem :mrgreen:

ku lichtpacketu , el.šíbru a oknám potiahnuť káble nieje problém ale nieje to kam zapojiť grundmodul mám len na central všetkú elektroniku si robím sám na kolene

ViktorDDD: kde dostať také látky lebo čo som videl v obyčajnom textile to sú iba záclony, ked som dvihol na svetlo tak akurát na clonítko by boli dobré

sklenus : daj foto celého interiéru chceme vidieť tvoj individualausstattung
E34 525 tds
E34
E30

ViktorDDD

Pondelok, 18. Júla 2011, 00:05

takú látku skôr zoženieš v nejakom čalúníctve
priamo v mojej dedine jedna fungovala vtedy robili tam kožené súpravy ale bohužiaľ už nie (asi neprežili krízu), a tam mi to objednali podľa katalógu látku akú som chcel, zo zadnej strany to bola taká hrubá silná tkanina a na druhej strane to bola imitácia alcantary, je to dosť hrubé ale dala sa trochu tvarovať aj v záhyboch
inak škoda tej firmy, kamošovi tam obšili komplet sedačky do kože a bola to kvalitná práca a ceny úplne inde ako napr. nejaké čalúníctva v KE, ja som tam chcel dať svoj Mtech 2 volant nanovo obšiť kožou no nestihol som :?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau

sklenus
Auto: e34 524tdA

Piatok, 22. Júla 2011, 10:19

Čaute, tak sem pridávam foto mojej mašinky, ešte to nieje úplne tip top ale pracuje sa teraz hlavne na tom aby jazdila a potom doriešim "drobotiny"
snáď vám link pôjde

http://imageshack.us/g/823/p1010570e.jpg/

lepil som to najprv duvilaxom na pôvodný tapec, ale ten mi po týždni pustil a skoro všetko prevýsalo ako v jaskyni, tak som to celé strhol až na holú strešnicu a nalepil som tam látku rovno chemoprénom, látku som kúpil normálne v galantéríí, je to nejaký poťah na gauče, či čo, proste som zobral tú, čo sa mi lúbila asi za 25e, ten chemopreém opatrne, lebo je vidieť na fotkách, že miestami ako som to naťahoval sa dostal cez látku. trošku trpezlivosti, jemne naťahovať a zastrihávať a máte profi výsledok.
Ešte dodám kamoš má čierny strop v aute a dával si to robiť u čaluníka asi za 1000ku, že vraj, a má tam takú origo látku, takú makkšiu, ja mám proste natvrdo nalepené,
chcelo by sa to poradiť s nejakým čaluníkom, čo sa látky týka ale doma to spraví každý...
oo=[ ][ ]=oo

Boboo96
Auto: e34 528i
Kraj: Žilinský

Piatok, 5. Augusta 2011, 20:10

ahojte ako citam.. tak sa do toho asi pustim.. zajtra odfotim strop mojej E34 ale tour.. a chcem tam dat tiez ciernu strechu alebo bielu.. este uvidim podla vkusu :)) najprv si to vo photoshope pozrem.. mozes mi poradit aky presne chemopren si pouzil a ako si to robil?? lebo nemam zvysnich 800€ na calunika.. uz mi to raz robil calunik asi pred rokom ale je to ako v jaskyni.. este horsie.. a kazdu radu velke vdaka :)
e34 Touring

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní