... všetko o BMW ...

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
Peet
Autor témy
Auto: E34 525i
Kraj: Bratislavský

E34 chyba v mnozstve paliva

Nedeľa, 4. Júla 2010, 10:17

Cawte mam velky palubny pocitac... Dam si test 7, ktory mi ma ukazat mnozstvo benzinu... Tankoval som 25 litrov + 2 som mal este v nadrzi... Ukazalo ze mam 27 litrov... Co bolo OK. Ale ked som sa pohol to zacalo dost klesat... A po 20 km mi ukazalo ze mam 17 litrov ale rucicka na budikoch ukazovala cca 25 litrov. V com bude chyba, nejake cidlo? Lebo potom mi ukazuje zle aj dojazd...
Obrázok

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Re: E34 chyba v mnozstve paliva

Nedeľa, 4. Júla 2010, 11:19

mam to iste, tiez to blbne, asi zle nakalibrovane, plavak je OK dobre ukazuje na palivomery ale BC zle prepocitava tiez dojazd sem tam skace potom dlho stoji na nejakej jednej urovni akokeby prepocitaval, neni to uplne presne
Nur Original ist Legal.

Peet
Autor témy

Nedeľa, 4. Júla 2010, 13:01

neviem, bud je to tak nepresne alebo je tam nieco zle... lebo to ukazuje uplne zle... mal by som teraz mat nejakych 17 litrov a pise okolo 8 - 9 ... a dokonca mi trochu kolise aj rucicka na palubovke... sem tam ide nizsie a potom sa vrati vyzsie...
Obrázok

Milosss
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 4. Júla 2010, 13:47

No to robi bezne, zober si ze jakmile pridas, vsetko palivo sa nahrne dozadu cize plavak ti padne nizsie lebo cerpadlo je vpredu nadrze, preto to pomalsie ten potencimeter musi brat alebo jako, keby to robil skokovo tak ti palicka lieta este viac :D napr e39 uz nema ukazovatel paliva cez palivomer napriamo ale cez elektriku ktora ti nejak zistuje tiez je tam samozrejme palivomer ale ten nedava priamo udaj na palubnu dosku ale sa to inac preratava preto to tolko neskace. A ten BC je to bezne, skoci to hned na najnizsie a tam to stoji, mozno yb to chcelo prekalibrovat ale moznost ze to dojebem je vysoka tak to neriesim :D
Nur Original ist Legal.

Peet
Autor témy

Nedeľa, 4. Júla 2010, 13:50

ja to tiez velmi neriesim, ale urcite sa s tym da nieco robit ze by to neukazovalo take hovadiny... preto sa pytam
Obrázok

ViktorDDD
Auto: BMW E34 525 TDS

Nedeľa, 4. Júla 2010, 13:53

ja síce palubný pc nemám ale keď mám menej ako 20litrov v nádrži tak sem tam mi palivomer trochu blbne, ukazuje dobre, potom zrazu je ručička na rezerve, potom zasa OK, keď tam natankuješ viacej tak tiež ti to ukazuje zle?
R1100S
ex E34 525tds calypsorot
ex E39 540iA dunkelblau
ex F31 330d estorilblau
"A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."

Peet
Autor témy

Nedeľa, 4. Júla 2010, 15:41

robi mi to to iste co tebe... ked mam menej ako 20 litrov benzinu zacne robit rucicka co sa jej chce... chvilu viac, chvilu menej.... sme tam aj svieti rezerva
Obrázok

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní