... všetko o BMW ...
starynovy napísal:DCA neviem co je, ja som z DK, ale robil som uz aj na parkovisku pri univerzite.. Diagnostiky nerobim, nieje tam co diagnostikovat. Proste sa to nastavi tak ako to ma byt.
starynovy napísal:Ten motor je iba pre hard-core hracov. Si to rozmyslis, napis.. najdalej som bol robit na dvore v Novych Zamkoch, s jednym rozbitym zverakom, a asi 120°C slnkom. Diagnostiku ti spravi v ZA aj PetoK, ale moc by som sa na nu nespoliehal, zvlast ohladom davky.
Suit napísal:Jo podla diagnostiky je to blbost nastavovat. Kedze to cerpadlo je uz viac vybehane oproti tomu, ked bolo nove. Nastavis podla diagnostiky 4-5mg na zdvih, ale popri uz vybehanom vytlacnom pieste prejde polovica nazad, cize vysledok je 2mg![]()
Viem ako to bolo ked som bol este motora neznaly, isiel som na diagnostiku nastavit, a koli tomu, ako to cerpadlo bolo vybehane sa to ani nedalo nastavit. Davka skakala hore dole a nikdy sa nedokazala udrzat na tej hodnote ako malo byt. Potom som sa zacal zaujimat ovela viac o motor, zohnal si pripravky, a vsetko okolo a potom som to nastavil podla sluchu a reakcie motora na plyn, a nedalo sa to porovnat.
Samozrejme predvstrek a vacka podla pripravkov.
starynovy napísal:Ja som elektrotechnik...Myslim ze malo kto z ludi co sa skutocne rozumeju zacinal na ucnovke ako mechanik.. aspon tak som to za cas vypozoroval
Ak preplatis cestu tak to spravim aj na Ukraine..
Suit napísal:Ja som tiez elektrotechnik vystudovanyToto mam len ako hobby. Ale vies ako to je, co cloveka bavi, to sa nauci rychlo.