Utorok, 13. Septembra 2011, 15:26
Pravda, visca huci poriadne, mal som tu cest na e39ine naftovej, a bolo ju pocut dost.
Co sa tyka priklincovanej teploty, e34ka ma este tepomer, ktory sa moze hybat, niekto aj sem na forum daval obrazok, kde je ku kazdemu urcitemu pasmu pripasana urcita teplota, stred ma tusim presnych 88 alebo tak nejako. Proste to nefunguje ako u e39, kde v strede teplomera palicka neni, a hodnota v strede na ukazovateli znamena prevazdkovu teplotu od teraz tipnem cca 75 az po nejakych 108°C + - autobus.
Preto ak vyjde kusok vyssie, stale to nemusi znamenat nic zle. Ja som na svojej benzinovej mal viscu nefunkcnu a v rovnakej teplote ako popisuje Viktor som siel hore na Branc, je to asi 2,5km cesta do stupania, taktiez hore na mohylu pri Bradle, to je tiez nejake 3km do dobreho stupania a teplotu som mal stale v strede, mozno milimeter za stredom, ale rucicka stale oblizovala tu strednu palicku. Dalej nesla. To len tak pre porovnanie. A klima vrtula sa nespustila, asi vadna RJ alebo cidlo, to som vtedy netusil.
Skor by som sa obaval toho, ze si nikdy vodu nedolieval, a zrazu po tej ceste si musel pol litra doliat. Teplota moze vyjst hore, ale pokial je vsetko OK, tak nezacne vriet, cize by nemala ani prepadom odist. Skontroloval by som chladic, zvonku som ja napriklad nemal skoro vobec zaspineny, skor zvnutra po tych x rokoch. A potom, sledoval, ci sa voda bude dalej tratit, ci nie.
Nur Original ist Legal.