nasiel som ten malický papierik pod zadnym sedadlom a podla toho sa:0209 a ako som sa docital tak to je 25% samosvor . má to iný prevod.pomer ako klasické tds difko? diki
mal by som takú malú otázku pre odborníkov, dávali sa samosvory aj do e34 TDs? lebo včera som spravil s autom zopár kruhov a burnoutov (našiel som pekný asfaltový plac ) a auto mi hrabalo dvoma kolesami, skúšal som to viackrát
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
príplatková vybava,hocjake bmw,kto chcel a zaplatil,ten mal a teraz im dakujeme viki kruhový objazd kralovský chlmec,cerstvy sneh pribenik zel stanica alebo backa silo, asi casto tam budes a zkazdej krizovatky smykom von
tam kde sú na ňom vyrazené čísla by malo byť S-ko keď sa nemýlim
Ked uz bude auto na zdvihaku, nechajte tam rychlost a potocte kolesom. Ak sa druhe koleso toci rovnakym smerom, je samosvor, ak sa toci opacnym smerom, samosvor nie je.
Ked uz bude auto na zdvihaku, nechajte tam rychlost a potocte kolesom. Ak sa druhe koleso toci rovnakym smerom, je samosvor, ak sa toci opacnym smerom, samosvor nie je.
Ja to chcem zistiť keď mám diferak vonku... takže stačí točiť jedným z unášačov a pritom držať ten hriadeľ od kardánu. Inak dá sa takto na vymontovanom diferáku zistiť či nemá nejakú chybu? viem že je to najlepšie zistiť na aute, ale keď nieje tá možnosť...