... všetko o BMW ...
PetiE34 napísal:vseci mame rovnake turbo myslim aj TDS-ka maju take, co mne odislo a pravdepodobne aj jemu je cidlo na lavej strane auta a hadicka donho ide z toho velkeho nasavania kde je napis turbo diesel, ta kratka hadicka co je na turbe to vedie na tu vecicku ktora prepusta vyfukove plyni pri prekroceni plniaceho tlaku , (pravde podobne) ale mato taky neaky ucel.
PetiE34 napísal:vseci mame rovnake turbo myslim aj TDS-ka maju take, co mne odislo a pravdepodobne aj jemu je cidlo na lavej strane auta a hadicka donho ide z toho velkeho nasavania kde je napis turbo diesel, ta kratka hadicka co je na turbe to vedie na tu vecicku ktora prepusta vyfukove plyni pri prekroceni plniaceho tlaku , (pravde podobne) ale mato taky neaky ucel.
rasto524 napísal:
tdska maju ine turba......na strane kde idu vyfukove plynu je vecsie ako u obycajnych td-ckach....
a k tej tvojej foto.......chyba ti tam hadicka z toho vyvijacu podtlaku do kurenia......mas tam len tri zaslepky....a z tadial by mala ist hadicka do kurenia......pozri si tam kde idu hadice do kurenia mala by tam byt tenka trubka volna a tam ide ta hadicka
BJS napísal:Na TD a TDS sú turba rovnaké (montovali sa síce asi tri značky), ale pokiaľ viem, tak 2,4 liter mal trošku iný pretlakový ventil. Sú tam ešte malé zmeny pri napájaní mazania, ale 2,5 litre ich mali úplne rovnaké.
BJS napísal:Menil som pred päťročnicou a dával som z TD. Samo, že som najprv všetko premeral aj tlaky a všetko pasovalo. Takže sú rovnaké. A 2,4 TD má podľa " Jak na to" turbo zhodné až na pár maličkosti. Tie maličkosti sú zrejme pripojenie mazania.
BJS napísal:Menil som pred päťročnicou a dával som z TD. Samo, že som najprv všetko premeral aj tlaky a všetko pasovalo. Takže sú rovnaké. A 2,4 TD má podľa " Jak na to" turbo zhodné až na pár maličkosti. Tie maličkosti sú zrejme pripojenie mazania.