... všetko o BMW ...
xtreme napísal:mam tu par koncoviek a netusim co sa na ne zapaja.. neviete niekto? a taktiez pod palubovkou pri strednom panely mam nejaku ziarovecku, co netusim kde ma byt..
xtreme napísal:som to az dnes pofotil.. ale aj tak ma zaujima na co je to priprava.. a taktiez ma zaujima kde je vypinac na hmlovky.. to tiez neviem..
tak to je fajn.. som sa bal ze nemam daco zapojene..
BJS napísal:?!?!?! Naprosto šlepeho po pravým boku. Sorry za OT, ale je to napravo od prístrojovky. Naľavo máš spínač svetiel.
xtreme napísal:dikja viem.. niektore otazky su asi riadne stupidne.. ae tak ked neviem tak co mam robit..
dikes
rasto524 napísal:
ten vypinac je len na zadne hmlovky a ked malo auto aj origo predne hmlovky tak je ten vypinac dvojpolohovy cize jednou polohou zapnes iba zadne a druhou uz aj predne skus pozret nejake e34 v bazaroch a vsimnes si to.....ale mna aj tak trapi este jedna vec a to taka ze ked si pozres pri ostrekovacoch na kapote su tiez koncovky a ja zase neviem presne naco su.....niekto spominal ze tie e34 v lepsich vybavach mali nejake vysokotlakove ostrekovanie okien tak su asi na nejake motorceky alebo co.........skus pozret........
motor stiracu - sutpen I a II, regulace pritlacne sily stiracu (pouze modely s vysokotlakymi ostrikovaci oken)
xtreme napísal:jj, viem.. to mi tiez lamalo hlavu : DD ale som skusal merat odber a rovno mi to ukazuje na poistku c.22 co je
mam ti to odfotit?
mam este tu par koncoviek a vypinacov co netusim na co su.. neviete?
rasto524 napísal:
ten vypinac je len na zadne hmlovky a ked malo auto aj origo predne hmlovky tak je ten vypinac dvojpolohovy cize jednou polohou zapnes iba zadne a druhou uz aj predne skus pozret nejake e34 v bazaroch a vsimnes si to.....ale mna aj tak trapi este jedna vec a to taka ze ked si pozres pri ostrekovacoch na kapote su tiez koncovky a ja zase neviem presne naco su.....niekto spominal ze tie e34 v lepsich vybavach mali nejake vysokotlakove ostrekovanie okien tak su asi na nejake motorceky alebo co.........skus pozret........
rasto524 napísal:
vyhrievanie zadneho skla ide vedla od ovladania kurenia.....
xtreme napísal:kks no jasnee : DDD hehe toto mmi mohlo trknut![]()
sakra.. uz zabudam aj to co viem
![]()
![]()
hm..a to zelene? nevies?