... všetko o BMW ...
starynovy napísal:Repasovane v BOSCHTo este viac nahrava tomu ze je tam mala davka.. Nie nieje to priame vstrekovanie, je to so vstrekom do predkomorky.
starynovy napísal:No BOSCH je o nicom, zhrabnu prachy, zrepasuju hovno, a nastavia davku na stolici ze to ledva ide. Takze na toto milion krat omielane "cerpadlo repasovane/nastavene v boschi" by som sa voobec nespoliehal. Obrazok musis kdesi uploadnut a potom sem dat link.. AKY SROB?
starynovy napísal:Nepamatam sa ze by to niekto spominalCerpadlo s EDC riadenim ziadny srob otacok nema, tie su zapisane z pamat ECU, mozes ich ovplivnit zakladnou vstrekovanou davkov, ale pokial sa pohybujes v odporucanych hodnotach, pocitac otacky drzi stale rovnake, ked das primalo, dostanes sa mimo regulacny rozsah , a klesnu/skape, detto opacne, kedy uz nedokaze stiahnut trvanie, a zvysia sa nad tych 750.. Robi sa to posuvom elektronickej hlavy voci telu cerpadla.
starynovy napísal:To prve je dobre, pokial si pamatam, a mal by som si pamatat, tak to bolo o cosi nizsie nez "750". Inac nieje zasraty palivovy filter? na volnobehu to az tak nevadi, ale pri jazde to robi divy celkom..
starynovy napísal:Si vsimni co vtedy robi ekonomer, ak spadne tak to skace do nudzoveho rezimu, alebo problem v kabelazi cerpadla napr... Ale stejnak je to cele triafanie na slepo, ten motor nebol nastavovany nikdy, za to dam svoje smradlave ponozky, a vacka uz moze byt o 10° na druhu stranu nez ma byt, to na volnobeh citit. Prve to treba nastavit, aj davku zladit, a ked sa to nezlepsi, potom nahanat duchov.
Re5PeCt123 napísal:Mne to tiez robi na m50b20 volnobeh za studena pohode ale ked sa zahreje tak klesnu otacky na 650 a zacne klepat cele auto akoby islo na par valcov ale valce idu vsetky normalne som ich aj odpajal a nic...zatial sme to urcili na roztrhnutu hadicu na volnobezny ventil a zaseknuty je mozno tiez dalej vaha vzduchu je vpici asi bo po odpojeni ziadna zmena a asi aj senzor prietoku vzduchu je vpici bo ten madasky cigan co som to odneho kupil tam dal sisku a cele to dodrbal cele sanie je na sracku a tiez pri 1,2,3 stupni ked slabsie pridavam zacne trhat plus zotrvak uz mam vpici tiez bo pustom spojku na neutrale ked stojim a hrkoce strasne takze tak som natom japlus motor ma nabehane 409000 km xD a jazdim nanom kazdy den xD
Re5PeCt123 napísal:Nj ale to auto je radost aj ked je to srot