... všetko o BMW ...

mmracing.sk

kazzan3
Autor témy
Auto: bmw E34 525tds
Kraj: Bratislavský

demontaz oblozenia na siber

Piatok, 22. Februára 2013, 12:12

ahojte chlapy. neviete niekto poradit ako dam dole oblozenie na siber,lebo budem davat caludnit strop a ten tapacir co je zvlast na siber som nevedel dat dolu. dakujem za rady.

kobrakai

Re: demontaz oblozenia na siber

Piatok, 22. Februára 2013, 13:47

tiez to chcem robit ako ty, mam strešne zhodene dolu ale vyzera to tak ze je to lepene. najlepšie bude asi natvrdo to očaluniť na tu latku nanovo. otazka je ci to nebude prilis siroke potom a nebude sa drať šiber o stropnicu pri zasuvani.

kazzan3
Autor témy

Piatok, 22. Februára 2013, 13:52

pockame este ci nam niekto neporadi.
kobrakai napísal:
tiez to chcem robit ako ty, mam strešne zhodene dolu ale vyzera to tak ze je to lepene. najlepšie bude asi natvrdo to očaluniť na tu latku nanovo. otazka je ci to nebude prilis siroke potom a nebude sa drať šiber o stropnicu pri zasuvani.

Užívateľov profilový obrázok
diLucca
Auto: Emerican trak

Piatok, 22. Februára 2013, 20:12

Treba do polky zasunut siber a postavit sa do otvoru, a po krajoch je tapec zasunuty v kolikoch. V podstate zasuvas tapec viac dnu, potom len trocha akrobacie a je vonku.

viac info s fotkami:
http://www.bimmerboard.com/forums/posts/288400

Užívateľov profilový obrázok
sklenus
Auto: e34 524tdA
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 23. Februára 2013, 10:48

mál som to prelepené novou látkou, síce jemnou vrstvou, ale v pohode to behalo, až kým sa teplom neodlepil ten pôvodný tapec dolu, pretože som z neho zostrihal ten šev v domienke že to strhnem, tak som to potom strhol a nalepil na ten rám a v pohode to tam drží

a robil som to už dávno, tak si to nepamätám presne
oo=[ ][ ]=oo

kazzan3
Autor témy

Pondelok, 25. Februára 2013, 17:46

diLucca dakujem.pomohol si mi. :thumbup: mam ho dole.
sklenus napísal:
mál som to prelepené novou látkou, síce jemnou vrstvou, ale v pohode to behalo, až kým sa teplom neodlepil ten pôvodný tapec dolu, pretože som z neho zostrihal ten šev v domienke že to strhnem, tak som to potom strhol a nalepil na ten rám a v pohode to tam drží

a robil som to už dávno, tak si to nepamätám presne

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných