... všetko o BMW ...
skanzen napísal:no dobre...čítal som že pri čipovaní sa ovplyvňuje krúťak a výkon. Dá sa to aj pri tomto TDSku? Čo tým získam, nižšiu spotrebu, vyšší výkon, krúťák?
Skúšali ste? Ako to dopadlo, využívate to? Jedná sa mi o každodenné jazdenie, stačilo by zvýšiť len spomínaný krútiaci moment...žiadne okruhy![]()
PATO_SN napísal:
ja rozmyslal nadtym , no vrajze krutak dvihne o 60nm koniky dakych 25-30 a tak o spotrebe si ani nemyslim ze klesne
ViktorDDD napísal:najlepšie je urobiť chip na mieru, čiže dať to niekomu kto sa do toho fakt rozumie, nie len nahodí nejaké univerzálne mapy, ale presne podľa vašich požiadaviek, kde má byť ten točivý moment a výkon atď.
PATO_SN napísal:tie procesory ak su z takej RJ ako maš tak sa ti zidu,lebo na tich tvojich si nechaš origo softver a tie druhe vyskušaš a ak nebudeš spokojný tak ich daš vymazať a napalia ti do nich to čo chceš. A ak nebudeš spokojný tak tam vložiš tie pôvodné origo.takze tie plosaky ci ako sa to vala neni dobra volba davat??
luky2208 napísal:presne takto som si to dal spravyť.tie procesory ak su z takej RJ ako maš tak sa ti zidu,lebo na tich tvojich si nechaš origo softver a tie druhe vyskušaš a ak nebudeš spokojný tak ich daš vymazať a napalia ti do nich to čo chceš. A ak nebudeš spokojný tak tam vložiš tie pôvodné origo.
PS:daj si to radšej dvyhnuť len o kusok a v celom rozsahu otačok,ako len do 3000ot a o vela.
PATO_SN napísal:
aha pocuj ti pojdes do klcova 16teho sak ?? pokecame tam otom trosku ked bude cas nie ??
luky2208 napísal:No budem piecť klobasu a popri tom môžeme kecať![]()
![]()