hej je to presne ten diel, je to na chladiči smerom k motoru, na nej je potom ešte plastový kryt ktorý je okolo visco-vrtule, keď je studený motor tak sa pomocou podtlakovej plechovky (vyzerá ako regulácia turba) zavrú a tým sa motor rýchlejšie zohreje (neprepúšťa náporový vzduch do mot. priestoru) a keď sa motor zohreje tak sa cez ten spínač odpojí podtlak a žalúzie sa otvoria aby bolo náporové chladenie, ale veľakrát tam tie žalúzie už nie sú, keď niekomu prestane fungovať alebo sa prehrieva motor alebo podobne tak to jednoducho vyhodí a hotovo, ale v zime to veľa pomôže, pri -5st. stačí aby som spravil 1,5-2km a ručička vody je už na štvrtine a v aute teplo ako v obývačke

po 4km voda na prevádzkovej teplote, v lete mám vodu v strede už po cca 2,5-3km, a tým pádom sa o niečo rýchlejšie zohreje aj olej, čiže je to lepšie aj pre turbo
môže robiť problémy aj to keď sú tie žalúzie rozsypané, t.j. buď hore alebo dole povypadajú z drážok alebo sú dolámané, mne to tiež prestalo fungovať keď som to po výmene chladiča nešikovne namontoval a zadrhávalo sa to, cca v strede je jedna tyčka s matkou na konci ktorá to celé drží pohromade aby sa nerozsypalo mne sa zlomila a mal som to potom rozpadnuté, tak som zohnal ešte 1 kus a z dvoch som spravil jeden funkčný ktorý už ide pekne hladko