kamarat ma problem so svojou e34. nefunguje mu ekonomer ani otackomer. kde moze byt problem? ma asi 3-4 budiky a ani na jednych to nefunguje. niekto vravel ze by to mohla byt odpalena RJ. ak ano tak ktora to je a kde je. (ma mech.cerpadlo)
ak má mech. čerpadlo tak na ekonomer môže rovno zabudnúť
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
mne to 2x vypadlo na kompletnom pôvodnom aute, (bohužiaľ som ani raz nebol v aute, keď to niekto spozoroval) inak to šlapalo bezproblémov, takže možno aj závada v kabeláži, inak po nahodení mech. čerpadla otáčkomer stále fungoval
tam otackomer nebavil ani s elektronikou. podozrenie je na RJ len nevieme ktora to je lebo vraj ich tam je viac a nevieme ktora ma na svedomi otackomer
ja mám problém s tým istým ten istý motor, nikdy to nejde a raz za rok sa stane že to všetko naskočí a potom zase nejde sto rokov a vždy keď vypnem klúč ručička otáčkomeru si podskočí a užž mi robilo aj to že ručička teploty skákala jak metronóm :)