... všetko o BMW ...

mmracing.sk

Rider525ix
Autor témy
Auto: BMW 525ix E34
Kraj: Košický

Bmw E34 525ix Nejde nastartovat

Štvrtok, 14. Apríla 2011, 21:14

Caute mam E34 baworak 95rocnik motor M50B25 Vanos
Menil som hlavu lebo moja mi praskla kupil som nove tesnie pod hlavu,hlavu z buracky 2.5 ale bez Vanos hodil som tam svoje vacky cely vanos a vsetko co som mal na starej vsetko som poskladal rozvody nastavil presne ako to je v manualy kluka na ryske a vacky hore som nerobil s tym original pripravkom co stoji ze 200€ ale polozil som hore na tie kocky co su za 6 valcom na konci vacky radeko aby presne sedelo vsetko som nastavil poskladal nalial olej a motor nic iskru ma palivo dostava ale motor ani snahu aby chytil vymenil som aj snimac kluky lebo ten moj bol dost pozahinany a myslem som ze nedava spravne iskru ale aj po vymene nic bez rozdielu radil som sa s par mechanikamy ze co to moze byt tak mi povedali ze bez tho original pripravku na vacky to nenastavim spravne nevie mi niekto poradit s cim by som to mohol nastavit alebo co by to este mohlo byt sviecky nove olej ma iskru dava palivo dostava a nic ak by niekto mal nieaku skusenost alebo vedel co to moze byt nech mi prosim vas napise lebo uz som stym v koncoch a neviem si rady Dakujem za vsetky vase rady

Rider525ix
Autor témy
Auto: BMW 525ix E34
Kraj: Košický

Re: Bmw E34 525ix Nejde nastartovat

Piatok, 15. Apríla 2011, 19:01

to tu fakt nikto nevie poradit co by som este mohol skusit

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný