PetiE34 napísal:tds má už sériovo vyšší plniaci tlak , ale elektronika na 2,4 ti povie halt , takže tlak budeš musieť uberať , nastavuje sa to úpravou dĺžky skrutky ktorá ide z pretlakovej banky
no to mi je teda jasne ale do ktorej strany ? ...jak viem ci zatvaram alebo otvaram ? ...toho sa neboj ....tento motor ide do poriadnej upravy ....chcem ho vyzmykat viac nez 200k

...2.4td... mam snim velke plany ....takze asi tak nejako ...ja som pozeral ze zapasuje len som si nebol isty...a to ze je dole tiez my doslo ....no hadicky na olej to uz neni taky problem ....horsie bude ten vyfukovy system zato ze je dole

...ale to sa porobi ....len mne to slo ci vojdu zvody..lebo lepsie je to stym ze je silnejsie turbo a uchyt zo sania na turbo som tiez videl ze ma trojholnik a vsetke nove typy baworakov maju take takze neni potom uz problem usadit turbo ...no a zas s 2.4td som si vsimol ze pasuje s audi turba....ale ma ine uchyty na turbine k vyfuku ...a nebude plakat motor ze ma velky plniaci tlak ..lebo tam ide BOX ECU na zvysenie tlaku paliva...:) ale aj tak dik