... všetko o BMW ...
exzot napísal:Zdravim dalo by sa do 525tds e34 dat motor z e36 325tds oby dva su M51 len olejova vana je zevraj ina ale to by som dal z 525 alebo co je 525tds e39 to ma taky isty motor jak 525tds e 34 sak? cize by to malo pasovat bez problemov a ked menim motor musim aj RJ? dik za radu.
sklenus napísal:Ahoj, e39 ma úplne obrátenú nápravnicu a teda olejové čerpadlo (buxňa na olejovej vani) je viac k prevodovke a riadenie je v predu pred motorom, zato e34 to má presne naopak, olej. čerpadlo je úplne v predu a riadenie je vzadu. Teda aspoň podľa toho, čo som odkukal
Známi mi hovoril, že chceli prehodiť tds z e34 do e39 a nesedelo ani ked vymenili vaňu.Osobne som to ale nevidel, takže neviem presne
Pozri etk ako je to riešené, nápravnica, vaňa atď...
sklenus napísal:Pripájam obrázky, mám doma e39 530d a e34 524td, foto sú ale z netu, ale takto to tam je, aj keď som si to dnes mrkal na autách a uvažujem, že namontujem nápravnicu z 39ny na moju 34, bude to treba porobiť nejako, rozmery sedia, ale vyzerá, že sa mi tam podarí dať môj motor na novú nápravnicu, že jej tá olejová vaňa nebude vpredu zavadzať, ale opačne by sa to bilo, novší motor sa cez tú nápravu v e34 nevojde....zatiaľ
PetiE34 napísal:a ako ti nato dojdu plicajti? dvíhal si už niekedy kapotu pri bežnej kontrole ?