waaaaaw nadhernee autaaa...slintam cely....fakt dakujem za tieto nazory...urcite nemam v plane po prvej jazde chodit driftom po celych Kosicach....
viem je to rozdiel Ford Sierra na ktrej som jazdil...mam ju este ale nejak je zabudnuta(ale stale je to vystavny kus)...salil som sa na nej do osalenia...trvalo mi par dobrych mesiacov kym som si zvykol na to auto aby som si dovolil robit na cestach nieco podobne ako chlapci co ma kvalitnejise a stabilnejsie vozy na ceste....preto vela chlapcov radsej vystupovalo za jazdi......momentalne jazdim na rodinnom megajne a tak isto sme sa dlhsie zoznamovali...1.6 16V nejakch 112 koni ide fakt slusne...vela ludi som presvedcil ze to neni lekvar auto

....cize budem potrebovat fakt mesiace a mesiace kym sa dam do kopy s M5 alebo aj ked to bude napriklad 530i alebo 535i....ide o to ze to je moj sen vlastnit toto auto a som ochotny si ho splnit...a mam fakt dobru sancu teraz....momentalne som jazdil vela mesacne 2000 az 5000km....ale uz neplanujem....fakt auto chcem vyuzivat v dobrych podmienkach na ceste a preto som ochotny vrazit do auta ak sa mi potom pride zasluzene ovocie...
ja verim ze to neni lahke...ale nebojim sa toho a trochu sebavedomia a elanu mohlo by to klapnut...vlastne aj taka sexi zena je vlastne nejaka M5 sktorou ste urcite nevedeli hned jazdit na plny plyn

tak isto ani ja niee....cize aucit sa to daa....
ak su ludia co maju Mpower masiny ochotny prezradit kolko su tie rocne naklady na auto...co ja viem 30 tisic???50 tisic???? tych 50 tisic je fakt horna hranicaa do ktorej by som sa pustal rocne...ak je to viac tak potom je to zbytocne asi fakt kupovat...a verim, ze auto by u mna aj po troch rokoch vyzeralo ako cukrik a bol by to vystavny kus...asi najhorsie fakt je cely na tom to, ze ja niesom mechanik a uplne sam nic nezmozem...cize ak su aj v KE nejaky dobry mechanici urcite rad o tom budem vediet...