... všetko o BMW ...
BouBou napísal:S tymto vasim nazorom co sa tyka hmotnosti a tahu nesuhlasi, tym ze zotrvacnik nema 10kilo ale 6 kg tak sa mu ide lahsie do otacok, a tak isto aj ´tah, pretoze tocit urcitu hmotnost ma svoje straty, cim je kluka a vnutro motora lahsie tym je zivsi vo visom pasme otacok, mal som sice na e30 v 4Valci origo zotrvak, potom som ho prehodil koli spojke za sestvalcovy 2krat taky a motor uz vo vysich mal mensiu zivost, potom som ho odlahcil tak ako to mam teraz a vysokych sa lepsie bere do otacok, krutak ostal to je jasne ale Viete preco motorky a hondy su zive do otacok a doslova vo vysokych trhaju asfalt lebo maju tak lahke piesty ojnicce kluku spojku atd ze maju v otackach male straty a 1000ka motorka sa bere len taky fukot napr oproti 1,3 skodovke aj kebz bola na 4klapke a zvodoch ta felda, ale neviem ci moc V tdsku poznat v tahu na tak malych otackach
ale vzdy lepsie mat poriadne piesty ójnice a kluku, lebo uz chcem videt hondu 16vtec tahavat tazky prives, trosku by sa to tam zedralo, preto mam rad bmw a mercedes lebo maju poriadne vnutra teda aspon klasiky e30 e34 , e36 uz spekulovaly z vahou m10 m20 m30 forever
Schnitzer napísal:Toto sa normalne neda citat taketo kkti.y vydiet ze ste vzivote nerobily nic zo spojkami a zotrvakmy....dvojhmota sa dava do aut na komfortne pohynanie...dvojhmota je odpruzena preto lamela nema pruziny a jednohmota ma na lamele pruziny...a ta debilina co tu padla ze vaha zotrvaka nema nic z vykonom je taka pic.... jak rozdelovac v dieslaku...skuste si raz dat odlahcit zotrvacnik a uvydite ze to auto ozije...robyl som to na jazdom aute co som mal a neda sa to porovnat...minule som menil spojku na audi a4 1.8 20v turbo a davala sa prec dvojhmota a isla tam jednohmota z novou spojkou...islo to 10 krat lepsie ako predtym...takze ten hlod co som tu cital racej prehliadnem....
ViktorDDD napísal:
aj si meral ten rozdiel na tej audine? lebo subjektívne to mohlo ísť 10x lepšie, v reále si možno ušetril 0,2s z 0 na 100